Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd. Ei suomenkielistä tekstitystä, englanninkielinen tekstitys on.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Ohjaus Giuseppe Tornatore pääosissa Antonella Attili ja Enzo Cannavale.

Giuseppe Tornatoren valloittava klasikko Cinema Paradiso oli ilmestyessään eräs elokuvahistorian suuria menestystarinoita, joka valloitti kriitikoiden lisäksi suuren yleisön sydämet. Elokuva keräsi suosion ohella myös lukuisia elokuva-alan merkittäviä palkintoja, joihin lukeutuu mm juryn erikoispalkinto Cannesin elokuvajuhlilla, parhaan vieraskielisen elokuvan Oscar sekä Golden Globe.

Elokuva rakentuu päähenkilö Salvatoren (Marco Leonardi), lempinimeltään Totò ja elokuvateatterin pitäjän Alfredon (Philippe Noiret) ystävyyden sekä yhteisen intohimon, elokuvan ympärille. Alfredon johdattamana elokuvat avaavat Totòlle täysin uuden maailman, pian pelkät elokuvat eivät riitä vaan Totòn on päästävä paremmin perille tuosta ihmeestä. Alfredosta kehkeytyy Totòlle isähahmo ja tärkeä tuki sodassa kaatuneen isän tilalle. Alfredo taas näkee Totòssa elämäntyönsä jatkajan - työn, jolla ei kenties enää ole tulevaisuutta.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 18 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,90 € Sulkeutuu 66 vrk 18 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.