Kuvaus

  • HUOM: Ilmoituksen kuva on otettu netistä.
  • Levyn nouto on mahdollista kotoani tai HKI Roihupellosta työajallani arkisin klo 15:30 asti. Tämä on voimassa ainakin vuoden 2023.
  • Kahden tai useamman vinyylin ostajalle 10% alennus.
  • versio: https://www.discogs.com/release/3272699-Circle-Featuring-Verde-Tower
  • LP-levyn kunto 10 (MINT/SS). Uusi, avaamaton.
  • Noutoa Helsingistä voi kysyä ennen kaupantekoa. Aika ja noudon paikka sovitaan ennen kuin kaupat lyödään lukkoon ellet hae kotoani tai valitse postitoimitusta. Laita kysymys kohteeseen niin lähetän yhteystietoni asian sopimiseksi

Vinyylien kuntoluokitus:
10 (M/SS)(Mint/still sealed) Uusi, avaamaton paketti.
9 (Nm) "uudenveroinen". Kannessa ei jälkiä käytöstä, vinyyli naarmuton, ei sormeilun jälkiä urilla. Vähäinen paperin hankauma hyväksytään luokitukseen.
8 (Ex-...Ex+) "hyvä". (vrt. Discogs VG+). Normaalikulumaa nähtävissä kannessa, ei repeämiä tai "isoa" kirjoitusta, korkeintaan hintalapun liimajälki, vinyylissä nähtävissä ehkä muutamia naarmuja, mutta ei kuultavissa.
7 (VG-...Vg+) "tyydyttävä" (vrt. Discogs VG). Kannessa käytön jälkiä, kulumaa, kirjoitusta tms., vinyylissä muutamia naarmun aihauttama napsahdus tai tavallista selvempää pohjakohinaa. Kuvaus levykohtaisesti.
6 (G) "heikko" (vrt. Discogs G). (Kansi kulunut pahasti, repeytynyt, kirjoitusta tms. Vinyyli rahisee ja napsuu, mutta voi soittaa läpi. Kuvaus levykohtaisesti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 47 vrk 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,99 € Sulkeutuu 47 vrk 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.