Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Sisältää seuraavat historialliset minisarjat:

Clarissa (DVD)

Petos, intohimo ja kielletyt halut ovat pääaineksina rakastetussa 1700-luvun klassikossa Clarissa, jonka on kirjoittanut Samuel Richardson. Sean Bean esittää sydäntenmurskaaja Robert Lovelacea tässä ylellisessä BBC-filmatisoinnissa, joka on saanut viisi ehdokkuutta brittiläiseltä elokuva-akatemialta, mm. parhaana minisarjana.

Nuori perijätär Clarissa Harlowe sotkeentuu juonittelujen verkkoon astuessaan yläluokan tyylikkäisiin salonkeihin. Vanhemmat tahtovat hänen menevän naimisiin iäkkään aatelismiehen kanssa, mutta Clarissa pakenee suoraan häikäilemättömän viettelijän syliin, jota houkuttaa Clarissan suuri omaisuus. Ennen pitkää tunteet kuitenkin saavat valtaansa molemmat.

Pääosissa: Sean Bean, Saskia Wickham

Valmistusvuosi: 1991

Kesto: noin 3 h

___________________________

Viattomat valloittajat / The Buccaneers (2DVD)

Oscarvoittaja Mira Sorvino esittää yhtä pääosaa 1800-luvulle sijoittuvassa minisarjassa Viattomat valloittajat, joka perustuu Edith Whartonin bestselleriin. Viattomuuden ajan kirjoittanut Wharton on saanut myös Pulitzer-palkinnon.

Neljä nuorta naista uusrikkaista amerikkalaisperheistä lähtee Englantiin etsimään onnea ja rakkautta brittiylimystön parista. Mutta sitten selviää, että vaikka aatelismiehillä on korkea sosiaalinen asema ja hieno sukutaulu, heidän tulonsa näyttävät ehtyneen kauan sitten. Varakkaan, nuoren ja naiivin naisen ei ole kovin helppo erottaa huijaria oikeasta herrasmiehestä.

Pääosissa: Mira Sorvino, Carla Gugino, Cherie Lunghi, Dinsdale Landen, Jenny Agutter

Perustuu: Edith Whartonin bestseller romaaniin

Valmistumisvuosi: 1995

Kesto: noin 5 h

___________________________

Omistava rakkaus / He knew he was right (2DVD)

Louis ja Emily Trevelyan ovat autuaan onnellisia avioliitossaan, kunnes kuvioihin astuu Emilyn isän vanha ystävä, eversti Osborne. Eversti on surullisen kuuluisa mieltymyksestään nuoriin naimisissa oleviin naisiin. Pian Louisin mieleen iskee epäluulo ja mustasukkaisuus, sillä hänen mielestään eversti on aivan liian kiinnostunut Emilystä.

Louis kieltää vaimoaan tapailemasta everstiä, mutta mustasukkaisuus ei hellitä otettaan. Päinvastoin, miehen harhat syvenevät ja teot muuttuvat yhä epätoivoisemmiksi. Päättyykö nuori rakkaus tragediaan?

Pääosissa: Oliver Dimsdale, Laura Fraser, Stephen Campbell Moore, Bill Nighy, Anna Massey

Perustuu: Anthony Trollopen romaaniin

Valmistusvuosi: 2004

Kesto: noin 4 h

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


29,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.5.2024 21:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.