Kuvaus

Kuvien DVD suomeksi tekstitettynä 

 

Bird (DVD) uusi ja muoveissa

Clint Eastwood tekee kunniaa rakastamalleen jazzille elokuvassa Bird, josta hän voitti parhaan ohjaajan Golden Globe -palkinnon. Elokuva kertoo kiehtovan tarinan uraauurtavasta jazzmuusikosta Charlie "Yardbird" Parkerista. 

Kuin vangitseva jazz-riffi, menneisyys ja tulevaisuus sekoittuvat keskenään elokuvan kertoessa Birdin taituruudesta ja tuhoisista ylilyönneistä. 

Forest Whitaker (Cannesin elokuvajuhlien paras näyttelijä -palkinto) nimiroolissa on kuin liian suurella roihulla lepattava liekki. Diane Venora hehkuu yhtä loistavana uskollisen vaimon Chan Parkerin roolissa, josta hän sai New Yorkin elokuvakriitikoiden paras naissivuosa -palkinnon. 

Parkerin sooloesitykset on taidokkaasti yhdistelty nykymuusikoiden taustoihin ja Bird elääkin vahvimmin musiikillaan - se palkittiin Oscarilla parhaasta äänityksestä. Eastwoodin käsissä Bird todella elää.

Ohjaus: Clint Eastwood 

Pääosissa: Forest Whitaker, Diane Venora, Michael Zelniker, Samuel E Wright, Keith David, Michael McGuire, James Handy, Damon Whitaker, Morgan Nagler

Valmistusvuosi: 1988

Kesto: 2 h 34 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 vrk 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

39,90 € Sulkeutuu 18 vrk 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.