Kuvaus

Colin Farrell Collection  -  3 DVD
 


Tigerland
Juuri päämajan vankileirillä viikonloppunsa viettänyt, röyhkeä mutta karismaattinen alokas Roland Bozz (Colin Farrell) liittyy nuoreen sotajoukkueeseen, jota koulutetaan Vietnamiin lähtöä varten.

Bozzin itsenäinen ja avoimen uhmaava käytös aiheuttaa kitkaa niin joukkuetovereiden kuin päällystön keskuudessa, sillä konflikteihin ei ole varaa kesken sodan. Mutta kun joukkue lähetetään viimeiselle koulutusleirille - helvetilliseen paikkaan nimeltä ’Tigerland’ – Bozzin johtajankyvyt ja luonne nostattaa joukkueen yhteishenkeä – laukaisten tapahtumasarjan, jolla odottamattomat seuraukset.


Daredevil
Daredevil (Ben Affleck), katujen armoton oikeudenpuolustaja, rakastuu kauniiseen taistelulajitaituri Elektraan (Jennifer Garner). Elektra perheineen joutuu häijyn palkkamurhaajan maalitauluksi ja Dredevilin on kohdattava tosiasia: hän saattaa menettää ainoan rakkautensa.


Phone Booth
Stu Shepard (Colin Farrell) on ylimielinen New Yorkilainen PR-mies kovassa nousussa. Kaikki muuttuu yllättäen hänen nostettuaan luurin puhelinkopissa, jota on juuri käyttänyt peitelläkseen syrjähyppyään.

Hän on yllättäen soittajan armoilla. Tämä on jossain lähirakennuksista vaaniva tarkk'ampuja ja pitää Stu'n panttivankina vaatien häntä selvittämään asiat vaimonsa (Radha Mitchell) ja tyttöystävänsä (Katie Holmes) kanssa. Oman nokkeluutensa ja Kapteeni Ramseyn (Forest Whitaker) epätodennäköisen avun armoilla Stu'n elämä on muutosten edessä vaikka hän onnistuisikin selviämään tilanteesta hengissä. Omaperäisen ja jännittävän trillerin ohjauksesta vastaa Joel Schumacher (Batman Forever, 8MM, Rankka päivä).
 


 

 

Duration:1h 37min, 2h 8min, 1h 18min

 

Director:Joel Schumacher, Mark Steven Johnson

Cast:Colin Farrell, Matthew Davis, Shea Whigham, Clifton Collins, Jr., Russell Richardson, Thomas Guiry, Cole Hauser, Ben Affleck, Jennifer Garner, Michael Clarke Duncan, Forest Whitaker, Katie Holmes, Radha Mitchell, Ron Eldard

 

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

R2

K-15

Suomikannet

Uusi (muoveissa)

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 27 vrk 13 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 27 vrk 13 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.