Tuote on myyty käyttäjälle kilpes hintaan 2,50 €

Kuvaus

Comedy Collection DVD-boksi
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: suomi

Eagle vs Shark [2007]
Jos olet koskaan epäillyt, onko kaikille todella olemassa joku - tässä lopultakin todiste!
Vauhdikas road movie, josta löytyy irvokkaita naamiaispukuja, pyörätuolissa istuvia kiusanhenkiä, uniseksihaalareita ja kömpelöä telttaseksiä. Mutta ennen kaikkea tässä on elokuva elämän tärkeimmistä asioista: rakkaudesta, ystävyydestä ja karttakepeistä? Ja tietenkin kostosta, joka on ah, niin suloinen!

The Ten [2007]
Kymmenen käskyä. Kymmenen mokaa.
10-komediaa yhdessä! Samalla kun Jeff palloilee kariutuneen avioliiton ja tyhmän, mutta seksikkään typykän välimaastossa, hän vie meidät hysteerisen hauskalle matkalle ihmismielen pimeimpiin, häpeällisimpiin ja salatuimpiin sopukoihin. Kymmen käskyä antavat puitteet  hienosti kudotulle tarinalle uskottomuudesta, valheista, murhasta, kostosta, viuhahtulesta ja erootisista kohtaamisista vatsastapuhujanukkejen kanssa. Monty Pythonia American Pie sukupolvelle!

The Grand [2007]
The Grand on voittoisa komedia häviämisen jalosta taidosta. Lyömätön näyttelijäkaarti, joissa mukana USA:n tämän hetken parhaimmat koomikot. Kuusi pelaajaa - toinen toistaan hullumpaa - on onnistunut pääsemään Las Vegasiin maailman suurimman pokeriturnauksen finaalipöytään. Potissa on 18 miljoonaa dollaria. Elokuva on osuva parodia aikamme pokerihysteriasta. Tapahtumat liikkuvat sekä kulisseissa että pokeripöydässä - missä pelataan oikeasti. Voittaminen ei todellakaan ole mitään leikkiä!

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.2.2024 22:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.