Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Commodore 1402 näyttö tarkoitettu käytettäväksi Commodore PC:n kanssa. Ei toimi. Siihen tulee kyllä virrat, mutta putki ei syty. Avasin ja katsoin niin putki näyttäisi ehjältä. Kuva on tässä ilmoituksessa. Siinä on siis jotain kuumaliimaa tai jotain epoksia mitä lie, mutta putki itsessään on ehjä. Ja sen tarkistin, että sulake ei ole palanut. Ulkoisesti on kyllä tosi siistin näköinen.

Arvelisin, että vika on flyback transformerissa (en tiedä mikä se on suomeksi). Eli se juttu mistä lähtee imukuppi siihen putken kylkeen. Olen joskus tällaisen pikkuputkinäytön korjannut kun vaihdoin sen ja varaosa löytyi ebaysta.

Mutta siis ei riitä nyt motivaatiota tämän korjaamiseen, kun ei ole mitään konetta millä tätä käyttäisikään. Tämä on kyllä helppo avata, neljä ruuvia takana, yksi virtaliittimen vieressä ja yksi pohjassa. Kansi lähtee sen jälkeen helposti ja piirilevyt on helposti tavoitettavissa. Yhtä helppo laittaa läjään kun vaan tarkkaa piirilevyn raiteilleen.

Sitten contrast ja brightness-potikat on tässä jumissa, tai ei ainakaan helposti liikkunut niin en viitsinyt väkivalloin sitä murjoa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
9 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.3.2024 21:41
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.