Kuvaus

Tästä hieno Commodore 64 paketti laatua arvostavalle C= harrastajalle - hinta on kova, mutta niin on pakettikin. Myydään oma silmäterä vähäisen käytön vuoksi kotiin missä pääsee aktiivikäyttöön.

Keskusyksikkö on leipälaatikko (W. Germany) C64, johon on vaihdettu läpikuultavat punaiset IndieGoGo-näppäimet (joskus ajattelin viritellä valaistusta sisälle, mutta jäi tekemättä). Nämä näppäimet on ensimmäisistä eristä, joissa oli kaikenlaisia ongelmia - tässäkin näppäimistössä plus-näppäin on alemman näppäinrivin profiililla, mutta itseä ei haitannut. Näppäimistön sisus on kokonaan putsattu ja pelaa kuin uusi. Emolevy on 250466 (long board), ja emolevyn kalustus melko vakio, mutta SID korvattu ArmSIDillä ja alkuperäinen TV-modulaattori vaihdettu FGPA-pohjaiseen c0pperdragon C64 Video Enhancementiin. Emolevyn isot konkat on vaihdettu uusiin. 

Kaikki tarvittavat kaapelit mukana, mutta YPbPr-kaapelissa on jotain ongelmaa, jota en jaksanut tutkia - joku väri taisi olla kateissa (johto irronnut?). Mukaan tulee myös perus DIN6 - kuvaäänikaapeli scart-adapterilla.

Alkuperäinen nykyään varsin epäluotettava virtalähde on korvattu Keelogin laadukkaalla näytöllisellä virtalähteellä.

Kasettiasema on Firebay Refubin Vusette, eli alkuperäisestä kasettiasemasta erään C64 gurun muuntama analogisella näytöllä varustettu "Load-it"-malli. Erittäin hieno ja täysin läpikäyty - päällipuolen tarra vaihdettu tähän malliin kuuluvaksi. Mutta jostain syystä en saanut tätä kunnolla koskaan toimimaan (voi olla käyttäjässäkin vika?), vaan kun laitan tämän koneeseen kiinni, niin asemaan tulee kyllä virrat, mutta antaa näytölle numeroita eikä lataa. Voi olla pienestäkin kiinni, mutta aika ei vaan riittänyt tämän sielunelämän tutkimiseen enempää.

Mukana kaksi erinomaista ja hyvin erityyppistä Joystickiä. Samwan arcadeosista (kopio Sanwa, ei alkuperäinen - silti tosi hyvä) tehty 3D-tulostettu joystick sekä NES64-ohjain. Molemmat käytännössä pelaamattomia.

Sitten kaikenlaista pikkukivaa:

Kuvat myytävästä kohteesta. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


349,90 €
tai
Sulkeutuu 2 vrk 15 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

349,90 € Sulkeutuu 2 vrk 15 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.