Tuote on myyty käyttäjälle pamakela hintaan 575 €

Kuvaus

Hienossa kunnossa oleva Commodore Amiga 1200 -paketti. Olen juuri testannut kaikki toiminnollisuudet enkä havainnut vikoja. Kone käynnistyy, kuva ja äänet välittyvät telkkarille, korppuasema lukee levyjä, hiiri ja joystic toimivat kummassakin portissa. PCMCIA-portti toimii, näppäimistö toimii. Historiasta voin kertoa sen verran, että olen laitteen toinen omistaja, ja se on ollut minulla n. vuodesta 2000 lähtien. Muutaman vuoden välein olen innostunut sillä aina touhuamaan ja muuten olen säilyttänyt sen huolellisesti lämpimissä sisätiloissa.

Paketista tarkemmin:
- Laitteen sisällä hyrrää tehokas Blizzard 1230 MK IV -turbokortti joka nostaa kellotaajuuden 50 MHz:iin ja tuo lisämuistia 16MB käyttöön. Speksien mukaan kortti tukee jopa 128 MB lisämuistia, eli päivitysvaraa on vielä :)
- Kovalevynä on Amiga Foreverin "Workbench System 3.1 on 4GB CF Card". Tämä kovalevy on äänetön ja sen kanssa Workbench käynnistyy hetkessä, pelit ja demot latautuvat huippunopeasti. Kapasiteettia levyssä on siis vastaanottaa yli 4000 3,5" korpullista dataa!
- Koneeseen on asennettu tammikussa 2024 viimeisin versio WHDLoad -ohjelmasta. WHDLoad mahdollistaa levykepelien asentamisen ja sujuvan käynnistämisen kovalevyltä. Kovalevyltä löytyy valikoima klassisia pelejä tasohyppelyistä parhaisiin flipperipeleihin.

Mukaan tulee lisäksi:
- Alkuperäinen 85MB kovalevy ja kovalevyn asennuskehikko (CF-kortti ei asennuskehikkoa tarvitse).
- Yli 200 3,5" diskettiä diskettiboksissa
- Alkuperäisiä pelejä laatikoissa: Rise Of The Dragon (kymmenen diskettiä, ohjekirjat, Sierran katalogi) ja Blasteroids (disketti ja ohjelehtinen).
- 16 kpl CU Amiga Magazine's Super CD-ROM -levyjä ja yksi Amiga Format CD-ROM (eli yksi levy puuttuu kuvasta).
- PCMCIA-korttipaikkaan sopiva CF-kortinlukija ja siihen SD-korttiadapteri. Tämän avulla siirrät PC-koneelta tiedostoja Amigalle.
- Squillerin SCSI-adapteri esim. CD-ROM aseman kytkemistä varten Amigaan. (Huom! itse CD-ROM asemaa ei ole paketissa).
- Amigan kaksinäppäiminen hiiri
- Alkuperäinen virtalähde ja komposiittikaapeli televisioon tai monitoriin liittämiseksi.
- Alkuperäinen ohjekirja

- Kaupan päälle Sinclairin joystick (taitaa olla malliltaan SJS2). Joystic ei sitten ole kovin hyvässä kunnossa, mutta sen kanssa pääsee kyllä alkuun.

Tämä paketti on huolellisesti koottu tarjoamaan paras mahdollinen Amiga-kokemus, sisältäen harvinaisuuksia ja laadukkaita lisävarusteita. Oli tavoitteenasi demojen katselu, pelien pelaaminen, ohjelmointi tai keräily, tämä setti tarjoaa kaiken tarvittavan ja enemmän.

Huom telkkari ei sisälly pakettiin!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
575 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.2.2024 21:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.