Tuote on myyty käyttäjälle ligga hintaan 179 €

Kuvaus

Kaikki koneet käynnistyvät mutta niissä on yksilölliset viat seuraavanlaiset:

Ser. -No. 301116
Ääni ei kuulu muuta kuin silloin jos antennin johtoa kääntelee hieman, mutta silloinkin vaimeasti. Positiivinen puoli on, että tämän koneen kuva on erityisen terävä ja kirkas. Tästä koneesta puuttuu yksi näppäin.

Ser. -No. 278279
Tässä koneessa kuva ei ole täysin terävä mutta antennin johtoa kääntelemällä kuva muuttuu välillä paremmaksi ja välillä huonommaksi. Kokonaisuus toimii kuitenkin ja näppäimet ovat tallessa.

Ser. -No. 278122
Tässä koneessa kuva näkyy mustavalkoisena mutta myöskin antennin johtoa säätämällä kuvassa tapahtuu muutosta. Äänet toimivat kuitenkin erinomaisesti tässäkin ja kaikki näppäimet ovat tallessa.

 

Osaava voi saada näistä vielä hyvät koneet jos on aikaa avata ja putsailla näitä.

Kokonaisuuteen tulee mukana 2 kpl toimivaksi testattuja muuntajia. Kolmannelle koneelle ei ole muuntajaa.

Lisäksi mukaan kuuluu kuvan mukainen levyasema, jonka olen toimivaksi testannut 3.3.2024.

Kasettiasemaa testatessa kaikki toiminnot toimivat asemassa kyllä, mutta onnistunutta pelilatausta en saanut vietyä loppuun saakka. Latauskuvaa tuli kuitenkin esille. Oliko vika sitten pelikasetissa vai asemassa niin se jäi testatessa epäselväksi.

Mukana on myös kaksi peliohjainta joista toinen toimii todella hyvin vain imukupit ovat hieman kehnot ja neljästä imukupista yksi puuttuu, mutta tämä ei ainakaan omaa pelikokemusta testatessa haitannut :) Toinen peliohjain TAC-2 ei toimi.

Mukana tulevat pelit näkyy kuvista joista joku toimii ja joku ei toimi. Bokseissa olevista lerppu peleistä sain käynnistettyä kaikki pelit moitteetta. Muista peleistä ei ole tietoa...

Mukaan vielä kaiken lisäksi alkuperäinen Commoder C64 ohjekirja, jota on paljon selailtu.

Vielä lisätietona, että The Last Ninja 2 kasettipeli kotelossa on sisällä asiallisessa kunnossa oleva ohjekirja, muita tuohon boksiin kuuluvia karttaa yms. ei ole boksissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
179 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.3.2024 21:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.