Kuvaus

Tämä ryhmä sai alkunsa v. 1970, kun Manfred Mannin yhtyeen basisti ja kitaristi Tom McGuinness perusti bändin yhdessä John Mayallin bändin rumpalin Hughie Flintin kanssa. Mukaan liittyi vokalisti-kosketinsoittaja Dennis Coulson ja pari muuta muusikkoa, joiden tilalle tuli sittemmin multi-instrumentalisti Dixie Dean.

Tällä v. 1972 tehdyllä levyllään (DJM Records DJLPS 424) bändi esittää pelkästään Bob Dylanin tekemää musiikkia, mitä Dylan itse ei jostain syystä ollut levyttänyt. Hienokuntoisen levyn (NM-) on tuottanut Manfred Mann. Levyn Gatefold kannetkin ovat varsin hyväkuntoiset lievää ring wearia ja reunakulumaa lukuunottamatta (EX+)

 

KUNTOLUOKITUS (vinyyli/kannet):

SS = Still Sealed (Yhä kelmussa)

New/M = Uusi/Kuuntelematon

NM = Levyssä eikä kannessa minkäänlaisia kulumisen jälkiä.

EX = Erittäin hyväkuntoinen, levyssä voi olla jokunen hius naarmu, muttei vaikuta soimiseen mitenkään, kannessa saattaa olla lievää jälkeä.

EX- = Hyväkuntoinen, levyssä hieman naarmua, mutta soi edelleen hyvin läpi. Kannessa voi olla aavistus kulumaa mm. reunoissa sekä lievä ring wear.

VG+ = Hieman huonokuntoinen, levyssä enemmän visuaalisia jälkiä, voi ehkä hieman ritistä mennessään. Kannessa näkyvä ring wear tahi puhki reunasta.

VG = Huonokuntoinen, enemmän ritinää ja napsua ehkä pientä rahinaa, kansi voi olla kahtia pidemmältä matkalta tai muutoin kulunut kauttaaltaan.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 10 vrk 16 h 18 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 10 vrk 16 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.