Kuvaus

Kuvien Blu-ray suomeksi tekstitettynä

 

Crash: Kausi 1 (Blu-ray) uusi ja muoveissa

Paul Haggisin ohjaama, käsikirjoittama ja tuottama Crash (2004) oli pienen budjetin tuotanto, jonka päärooleissa nähtiin kirkkaimmasta kärjestä jo ajat sitten jääneitä tähtiä, kuten Matt Dillon ja sittemmin paluun huipulle tehnyt Sandra Bullock.

Siitä huolimatta Los Angelesissa asuvien ihmisten kohtalot kiehtoivat elokuvayleisöä ja kriitikoita, ja kaikki huipentui seuraavana vuonna pidettyyn Oscar-gaalaan, jossa Crash palkittiin parhaan elokuvan ja alkuperäisen käsikirjoituksen pysteillä. 

Sarja on toteutettu samaan tyyliin, eli mukana on useita eri henkilöhahmoja ympäri Los Angelesia, joiden tiet kohtaavat jossain vaiheessa tavalla tai toisella.

Henkilöhahmokavalkadiin lukeutuu mm. Koreatownin rikollispomoilta lahjuksia ottava etsivä, vaimoaan mustalaisnaisen kanssa pettävä poliisi, musiikkiurasta haaveileva nuorukainen ja Dennis Hopperin esittämä Ben Cendars, musiikkituottajien legenda, joka on valtaosan elämästään viettänyt huumeiden ja lääkkeiden parissa. 

Sisältää sarjan 1. tuotantokauden kaikki 13 jaksoa.

Sarjan luoja: Glen Mazzara

Pääosissa: Dennis Hopper, Arlene Tur, Ross McCall, Jocko Sims, Moran Atias, Tom Sizemore, Julie Warner, Keith Carradine, Tess Harper, Valerie Perrine

Valmistusvuosi: 2008

Kesto: noin 11 h

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 vrk 13 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 18 vrk 13 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.