Kuvaus

 K (Lauri Nurkse) ja Eetu (Tommi Mujunen) ovat parhaimpia ystäviä. He työskentelevät yhdessä fillarilähetteinä Helsingin keskustassa, ja harjoittelevat tiiviisti joka ilta tähtäimessään menestys kilpapyöräilyssä.

Elämä muuttuu kuitenkin kertaheitolla, kun hurmaava ja päättäväinen opiskelijatyttö Oona (Elena Leeve) tulee lähettifirmaan töihin. Eetu ihastuu Oonaan. K on tästä harmissaan, koska Oona häiritsee heidän harjoitteluaan.

K on kuitenkin harjoitellut salaa koko kevään, ja voittaa kaikkien yllätykseksi alueellisen mestaruuskisan. Omaan suoritukseensa pettynyt Eetu päättää luovuttaa. Hän etsii lohdutusta ihastumisestaan Oonaan. K tarvitsee Eetun osanottoa kansallisiin kisoihin, ja saa hänet jälleen treenaamaan.

Kesän edistyessä tilanteet saavat yllättävän käänteen. Sää lämpenee, kisat lähestyvät ja K löytää itsensä tukalasta asemasta. Hänen äärimmäinen kilpailuviettinsä, lojaalisuus Eetua kohtaan ja suhde Oonaan ovat törmäyskurssilla. Edessä on vaikea valinta.

ohjaus Simo Halinen
pääosissa Lauri Nurkse, Tommi Mujunen ja Elena Leeve

Katso myös muut kohteeni, sillä useampi tuote edullisesti 6.95€ postikuluilla huutopakettina. Samaan pakettiin mahtuu siis kaikki ostamasi tuotteet.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 30 vrk 2 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 30 vrk 2 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.