Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Daniel Glattauer: KUN POHJOISTUULI PUHALTAA. Suomentanut Raija Nylander. 2012 Atena, Atschi!-pokkari. 260-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kun pohjoistuuli puhaltaa (2012; Gut gegen Nordwind 2006) -romaanissa kaikki alkaa väärään osoitteeseen joutuneesta sähköpostista. Emmi-niminen nainen haluaa perua lehtitilauksensa, mutta viesti tupsahtaakin Leo Leiken inboxiin. Väärästä osoitteesta ja lehtitilauksen perumisesta syntyy pientä kirjeenvaihtoa, ja pian Emmi ja Leo vaihtavat viestejä päivittäin. Tunneittain, viimeiseksi illalla, ensimmäiseksi aamulla. Ei aikaakaan kun he ovat rakastuneet toisiinsa. Sähköpostirakastavaiset eivät tiedä toistensa ikää tai silmien väriä, mutta he tuntevat toistensa ajatukset. Päivän tärkeimmäksi asiaksi muodostuvat viestit, joissa Leo ja naimisissa oleva Emmi haluavat tietää toisistaan niin paljon kuin mahdollista paljastaen samalla omasta elämästään niin vähän kuin pystyvät. Kestäisikö pakkomielteiseksi muuttuva sähköpostisuhde tapaamisen todellisuudessa? Millainen ihminen on viestien takana? Nykyaikaisen kirjeromaanin taustalla on ikiaikainen ajatus täyttymättömästä rakkaudesta. Rakastavaiset elävät ainoastaan toistensa viesteissä, joiden romanttisia kuvitelmia todellisuus ei tahraa. Kirja pohtii kiinnostavasti yksilön kykyä vaikuttaa sanoilla sekä luoda mielikuva itsestään taitavalla viestinnällä. Romaani vahvistaa uskoa sanallisen ilmaisun mahtiin. Myös vetävä tarina pitää otteessaan: Miksi Emmin puoliso lähettää Leolle viestin? Miten sähköinen rakkaustarina päättyy? Tapaavatko Emmi ja Leo toisensa? 

Ihana, hauska ja fiksu romaani.” – Laura Honkasalo, Iltalehti Ilona

 

2. Daniel Glattauer: JOKA SEITSEMÄS AALTO. Suomentanut Raija Nylander. 2013 Atena, Atschi!-pokkari. 246-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Joka seitsemäs aalto (2013; Alle sieben Wellen 2009) jatkaa Emmin ja Leon epätavallista rakkaustarinaa, joka alkoi edellisessä romaanissa Kun pohjoistuuli puhaltaa. Onko mahdollista rakastua palavasti ihmiseen, jota ei ole koskaan tavannut? Jonka olemassaolosta muistuttavat ainoastaan sähköpostiin kilahtavat viestit? Joka elää vain viestien perusteella syntyneissä kuvitelmissa? Parin sähköinen suhde alkoi väärään osoitteeseen päätyneestä viestistä ja kuumeni pian romanssiksi, jota värittivät yhtä aikaa kaipuu ja pidättyväisyys – Emmi on nimittäin naimisissa. Vaikka pari ei koskaan tavannut, viestit kulkivat kiihkeinä heidän välillään ja pitivät kuvitelmia yllä. Joka seitsemäs aalto antaa Emmille ja Leolle uuden mahdollisuuden: pari päättää lopulta tavata oikeassa elämässä. Kirja pitää lukijaa otteessaan kutkuttavalla tavalla: Vastaavatko viestien perusteella syntyneet kuvitelmat todellisuutta? Emmi ja Leo yrittävät kumpikin tahoillaan pyristellä irti pakkomielteeksi muodostuneesta virtuaalisuhteesta, mutta kun kuusi aaltoa on vyörynyt rannalle, seitsemäs saattaa tempaista heidät mukaansa. 

Lukija jää kutkuttavalla tavalla koukkuun.” – Kotiliesi

Daniel Glattauer (s. 1960 Wien) on itävaltalainen toimittaja ja kirjailija. Hänen tunnetuimmat romaaninsa ovat Gut gegen Nordwind (2006; Kun pohjoistuuli puhaltaa 2012) ja Alle sieben Wellen (2009; Joka seitsemäs aalto (2013), joiden käännösoikeudet on myyty 34 maahan. Niiden lisäksi suomeksi on ilmestynyt romaani Takiainen (2013; alkuteos Ewig Dein 2012).          

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 51 vrk 17 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 51 vrk 17 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.