Kuvaus

Kyseessä on julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu.

Dante 01   (DVD)   uusi ja muoveissa. Suojamuovit oli repeämässä alaosasta, joten laitoin teipin alaosaan ettei suojamuovit lähde repeämään auki.

Vankila-alus galaksin laidalla. Käytäviä kansoittaa Carolle tyypillisen äärimmäinen kaarti: Keisari (Dominique Pinon) jakaa lounaansa Lazaruksen ja Buddhan kanssa ... ellei Rasputin tai Attila riehaannu liikaa ... tai Molok ahmi kaikkea. Sotilaiden ja tiedenaisten kovin ottein johtama vankila-alus on omistettu uusinta nanoteknologiaa testaaville äärimmäisille hoitomuodoille.

Kunnianhimoiselle ja kurvikkaalle Elisa B:lle (Linh Dan Pham) vangit ovat pelkkää kokeisin sopivaa karjaa, pidättyväisempi Persephone (Simona Maicanescu) ylläpitää eettistä silmänlumetta ja ihmisarvoa - huonolla menestyksellä. Uusi tulokas Yrjö (Lambert Wilson) sotkee metallisen labyrintin pimeät kuviot.

Marc Caro on loihtinut visuaalisesti ällistyttävän ja äänisuunnittelultaan paranoidin hard-core teknofantasian. Metalli hikoilee seksikkäästi. Caron kamera syöksyy yhtä kiivaasti ulkoavaruuteen ja verisuonten sisään. Ulkoinen ja sisäinen trippi yhdistyvät hengästyttäväksi matkaksi kohti raamatullista kliimaksia.

Ohjaus: Marc Caro

Näyttelijät: Bruno Lochet, Dominique Pinon, François Levantal, Gérald Laroche, Lambert Wilson, Linh Dan Pham, Simona Maicanescu, Yann Collette

Valmistumisvuosi: 2008

Kesto: 1 h 22 min

Kuva: Anamorphic Widescreen 2.35:1

Ääni: Ranska - Dolby Digital 5.1

Tekstitys: Suomi

Kotelon kansien kieli: Suomi

Aluekoodi: 2 (PAL)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,90 €
Sulkeutuu 1 vrk 9 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,90 € Sulkeutuu 1 vrk 9 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.