Kuvaus

David Alderton: KANIT JA MARSUT. 1994 Gummerus (toinen painos). 118-sivuinen sidottu kirja (22 x 12,5 cm), kannet ylipainettu, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kanit ja marsut (1991: A petkeeper’s guide to rabbits & guinea pigs 1986) on perusteos, jonka laaja lajiesittely auttaa oikean lemmikin valinnassa, ja selkeästi kuvitettu käsikirja, joka antaa vastaukset kaikkiin lemmikin hoitoa, majoittamista, ruokkimista, käsittelyä ja näyttelykasvatusta koskeviin kysymyksiin. Kanien ja marsujen suosio lemmikkieläiminä perustuu osittain niiden sopeutuvaisuuteen. Niitä pidetään usein ensisijaisesti lasten lemmikkeinä, mutta niillä on itse asiassa paljon suurempi ihailijakunta: innostuneet kasvattajat harjoittavat valikoivaa jalostusta, joka on tuottanut runsaasti muunnoksia.

David Alderton (s. 1956) on englantilainen luontokirjailija, joka on kirjoittanut lukuisia kirjoja eläimistä, etenkin lemmikkieläimistä. Alderton opiskeli eläinlääketiedettä Cambridgen yliopistossa. Opiskelunsa loppuvaiheessa hän allergisoitui ja joutui vaihtamaan alaa. Hän ryhtyi kirjoittamaan kirjoja koirista, linnuista ja lemmikkieläimistä ja niiden hoidosta, lisäksi hän on avustanut säännöllisesti erilaisia yleis- ja erikoisaikakauslehtiä niin Englannissa kuin Yhdysvalloissakin. David Aldertonin teoksia on käännetty 30 kielelle ja myyty yli kuusi miljoonaa kappaletta. Hänen 25 teoksestaan ovat suomeksi ilmestyneet Kotona on koira (1988), Kissan valinta ja hoito (1991), Häkkilinnut (1991; A Birdkeeper's guide to pet birds 1987), Kanit ja marsut (1991: A petkeeper’s guide to rabbits & guinea pigs 1986). Pikkujyrsijöiden hoito: Hamsterit, gerbiilit, rotat, hiiret ja chinchillat (1992), Opi tuntemaan kissasi (1999), Opi tuntemaan koirasi (1999) ja Pienet lemmikkieläimet: Omistajan opas (2004; Caring for Your Small Pets).


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 31 vrk 17 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 31 vrk 17 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.