Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Eroon stressistä, ahdistuksesta ja masennuksesta ilman lääkkeitä ja psykoanalyysiä

"Voiko masennuksesta toipua ilman lääkkeitä? Voiko stressin ja uupumuksen voittaa luonnollisin menetelmin? Kyllä voi, sanoo David Servan-Schreiber.

Länsimaissa masennuksesta on tullut kansantauti. Ahdistuneisuus, stressi, uupumus ja loppuun palaminen ovat jo osa arkeamme. Oireita hoidetaan masennuslääkkeillä ja terapioilla, kuten psykoanalyysilla. Lääkkeillä on kuitenkin sivuvaikutuksia ja oireet palaavat lääkityksen loppuessa. Erilaiset terapiamuodot ovat kalliita, kestävät usein vuosia, eivätkä tulokset ole kiistattomia.

Tässä kirjassa professori, aivotutkija ja lääkäri David Servan-Schreiber esittelee vallankumouksellisen kokonaisnäkemyksensä mielialaongelmien syistä. Siinä yhtyvät jännittävällä tavalla länsimaisen lääketieteen saavutukset, terve järki ja idän ikiaikainen viisaus.

Tie terveyteen löytyy aivojen omista toipumismekanismeista ja niiden hyödyntämisestä. Liikunta, ruokavalio, akupunktuuri, kirkasvalohoito, empaattisen vuorovaikutuksen taitoja sydämen sykintätiheyden säätely - näistä ja lukuisista muista tehokkaista menetelmistä kertoo Anna mielesi toipua. Teos tarjoaa samalla tuoreinta tieteellistä tietoa aivojemme toiminnasta. Se kertoo lämpimästi ihmisistä, jotka ovat voittaneet masennusongelmansa kirjassa kuvailtujen menetelmien avulla." [takakansi]

 

Tammi 2004, 1. painos. Kovakantinen. 

 

Hieman kulumaa. Ko. teos on ollut aiemmin Suomen laivakirjaston omaisuutta eli kirja päällystetty siististi kontaktimuovilla ja blancolla ensilehdellä leima.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.6.2024 0:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.