Kuvaus

01. Three-Ring Circus
02. Red Tape
03. Itch
04. Since You Resigned
05. My Testimony
06. Hurricane Season
07. Failsafe
08. Background Symphony
09. Detonator
10. Pushover
11. Lay Your Hands

+ hurricane season video.

Deep Insight on saanut valmiiksi jatkoa reilun vuoden takaiselle debyyttilevylleen Ivory Towerille. Paljon on ehtinyt tapahtua vuodessa, enkä tiedä, johtuuko ahkerasta keikkailuista vai yleisestä kasvamisesta, mutta käsillä oleva toinen levy Red Lights, White Lines esittelee huomattavasti kypsemmän bändin.

Ivory Towerin rauhallisista poprock-maisemista tyyliä on ruuvattu hiukan rankempaan suuntaan ja keikoilla kuultua energiaa löytyy levyltä huomattavissa määrin. My Testimony, Lay Your Hands ja Red Tape edustavat levyn rockimpaa puolta ja toimivatkin parhaiten levyn materiaalista. Kitaristi Johanneksen hieno soitto kuuluu parhaiten kyseisissä kappaleissa. Mistään kitarasankaruudesta ei nyt puhuta, vaan yksinkertaisen toimivista riffeistä ja sujuvasta soitosta. Ei Red Lights tietenkään pelkkää räminää ole, vaan rauhallisuudellekin on pyhitetty omat hetkensä. Varsinkin kaunis Hurricane Season levyn keskivaiheilla pysäyttää. Laulaja Jukka on kehittynyt laulajana huomattavasti ja harvoin suomalaiselta laulajalta kuulee näin virheetöntä englanninkielen lausumista. Varsinkin hitaammissa osissa Jukan ääni pääse parhaiten oikeuksiinsa.

Levyä käytiin tekemässä Ruotsin Örebrossa Studio Kulingissa ja jälki on suorastaan mainiota. Tuottajina häärivät Jonas Olsson ja Jens Bogren, jotka ovat onnistuneet työssään mahtavasti. Levyn äänimaailma onnistuu tukemaan musiikkia loistavasti eikä turhaan kikkailuun ole ryhdytty. Positiivista on myös se, että levyllä on vain 11 kappaletta ja 40 minuuttia musiikkia, eikä yhtään täytebiisiä ole levylle päätynyt. Red Lights, White Lines on ehdottomasti alkuvuoden hienoimpia musiikillisia kokemuksia ja maku vain paranee ajan myötä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 96 vrk 8 h 51 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 96 vrk 8 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.