Kuvaus

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

DVD-ELOKUVAT alk. 0,5 €/kpl, BD-ELOKUVAT JA TV-SARJAT alk. 2€/kpl

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

lehdet                                  KAIKKI MYYNTIKOHTEENI

 

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

DVD-ELOKUVAT alk. 0,5 €/kpl, BD-ELOKUVAT JA TV-SARJAT alk. 2€/kpl

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

tv-sarjat (DVD)                   tv-sarjat (BD)

 

MYYNNISSÄ DVD-ELOKUVAT:

NIMI: Jännittävä kokoelma kotimaisia dekkarielokuvia!

Sisältää elokuvat:

  • Salainen ase (1943)
  • Varjoja kannaksella (1943)
  • Hiipivä vaara (1944)
  • Komisario Palmun erehdys (1960)
  • Juokse kuin varas (1964)
  • Kovaa peliä Pohjolassa (1959)
  • Maunu Kurkvaaran kujanjuoksu (1971)
  • Yö on pitkä (1952)
  • Harjunpää ja rakkauden nälkä (2007)
  • Isku suoneen (1988)

ALUEKOODI: 2 (Suomi/Eurooppa)

KANNET: SUOMEKSI

KUNTO: UUSI-MUOVEISSA

 

HUOM:

2 huutokohdetta yhdellä (1) toimituskululla jos kohteiden molemmissa otsikoissa on ***-merkki eli EI TÄMÄ KOHDE

yhdistelen mielelläni toimituskuluja

Katso profiilistani mahdolliset viivästykset postituksissa

PROFIILINI

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

tv-sarjat (DVD)                   tv-sarjat (BD)

muut/boksit (DVD)             muut/boksit (BD)

 

ESITTELYTEKSTI:

Salainen ase (1943)

Naisvakooja (Eija Karapää) soluttautuu vakoilutoimintaa johtavaan yhtiöön saadakseen haltuunsa salaisen keksinnön piirustukset. Uutistoimittaja Kari (Joel Asikainen) ryhtyy jäljittämään naista ja monimutkaista peiteoperaatiota. Elokuva sai paljon ylistäviä arvioita. "Salainen ase on puhdas jännityselokuva, joka omassa luokassaan kohoaa suorastaan kansainväliselle tasolle" kirjoitettiin Helsingin Sanomissa.

Varjoja kannaksella (1943)

Karjalan Kannaksen linnoitustyömaalla tapahtuu onnettomuus, joka paljastuu sabotaasiksi. Työmaata johtava insinööri joutuu etsimään syylliset, ja vastavakoilutoimisto alkaa seurata alueella liikkuvia epäilyttäviä henkilöitä. Pääosissa ovat Matti Lehtelä, Dolly von Alfthan ja Ensio Jouko.

Hiipivä vaara (1944)

Rikollisjoukko yrittää saada haltuunsa erään suomalaiskenraalin keksinnön. Vauhdikas tapahtumasarja alkaa valokuvaaja Lavion ateljeessa jonne ryntää takaa-ajettu mies ja nuori nainen. Mies ammutaan takahuoneessa ja poliisi pidättää Lavion. Dolly von Alfthan esittää poliisin vakoilijaa. Pentti Saares on kuvareportteri Lavio, ja Ville Salminen konnien "Herttakunkku".

Komisario Palmun erehdys (1960)

Seurapiirikeikari Bruno Rygseck järjestää juhlat, joiden teemana on rikos. Seuraavana aamuna komisario Palmu saa tiedon, jonka mukaan Bruno on liukastunut saippuaan ja hukkunut uima-altaaseen. Kaikkien mielestä kyse on tapaturmasta, mutta hovimestarin puheet saavat Palmun epäilemään murhaa. Kun syyllistä ei löydy, tutkinta keskeytetään, kunnes Brunon entinen vaimo Alli saa myrkkyä absinttilasissa ja kuolee. Rygseckin suvun sisäiset juonittelut ja salaisuudet on saatava päivänvaloon ja nyt Palmu etsivineen on valmis virittämään heille ansan...

Elokuva oli suuri yleisö- ja arvostelumenestys. Se on osuvasti kuvattu, monisäikeinen juoni etenee vaivattomasti ja näyttelijät ovat rooleissaan erinomaisia. Yksi hauskimmista kohtauksista on sijoitettu Kämpin kabinettiin, jossa Leo Jokela kostean lounaan jälkeen laulaa sävelmää Silmät tummat kuin yö.

Juokse kuin varas (1964)

Suomen poliisin pidättämä ja karkottama amerikkalainen seikkailija V. Bartley Lanigan viedään laivaan kahlehdittuna käsiraudoin saattavaan poliisimieheen. Satamavaraston katolla Lanigania väijyy sala-ampuja, jonka luodin tielle poliisi vahingossa joutuu. Alkaa toiminnan täyteinen seikkailu, jossa Lanigan pyrkii selvittämään ketkä ovat murhayrityksen takana...

Kovaa peliä Pohjolassa (1959)

Kari Kivi palaa Etelä-Amerikasta Suomeen ja ryhtyy töihin huoltoasemalla. Pian käy ilmi, että hänellä on kaksoisolento. Mies on johtaja Östermalm, joka nähtyään Kiven, palkkaa tämän esiintymään itsenään viikon ajan. Östermalm on sotkeutunut kansainväliseen vakoiluun ja nyt maa polttaa hänen jalkojensa alla...

Maunu Kurkvaaran kujanjuoksu (1971)

Nuori tyttö löydetään murhattuna Helsingin Kumpulasta. Poliisi pidättää Ossi Virtasen epäiltynä veriteosta. Mies on juopotellut neljä päivää ja joutunut kahnaukseen nuorisojengin kanssa. Poliisit epäilevät, että Ossi on lähtenyt kostamaan jengille ja tappanut tytön vahingossa. Vaikka Ossi vannoo syyttömyyttään ja todisteet häntä vastaan ovat riittämättömät, on rikospoliisin
apulaispäällikkö Ranta päättänyt, että hän on syyllinen?
Elokuva pohjautuu Helsingin Kumpulassa vuonna 1963 tapahtuneeseen surmatyöhön, jossa 16-vuotias tyttö puukotettiin kun hän oli palaamassa kotiinsa iltakoulusta.

Yö on pitkä (1952)

Åke Strandberg on onnistunut hankkimaan itselleen koulutuksen ja hyvän työpaikan pankista, mutta hän haluaa enemmän - hän haluaa rikastua, hinnalla millä hyvänsä. Vietettyään idyllistä lomaa tyttöystävänsä Ritan kanssa, hän palaa rahattomana Helsinkiin ja tapaa ravintolassa työtoverinsa Jussin. Miehet päättävät varastaa rahaa pankilta. Kavallukset jatkuvat kuukausia, mutta ennen pitkää heidän on pakko peittää kassavaje ryöstöllä, joka herättää poliisin epäilyt. Ilmitulon uhatessa he hakeutuvat Ritan järjestämään piilopaikkaan odottamaan pakoa ulkomaille.

Aarne Tarkaksen esikoisohjaus on kuvaus nuorista jotka makean elämän, ja helpon rahan houkuttelemina ajautuvat rikosten tielle. Pääosissa ovat Åke Lindman, Jussi Jurkka ja Mirja Karisto.

Harjunpää ja rakkauden nälkä (2007)

Rakkauden nälkä on Helsingin kaduilla, kujilla ja porttikongeissa tapahtuva trilleri murtautumisen ammattilaisista, isosta rikoksesta ja läheisyyden kaipuusta. Se on takaa-ajotarina, jossa poliisia ja rikollista vaivaa sama tunne, eikä heistä kumpikaan osaa hallita sitä.

Helsinkiläisissä asunnoissa liikkuu öisin outo kulkija. Ovi tiirikoidaan auki äänettömästi, mitään ei viedä, mitään ei rikota. Mestarillinen murtautuja on Tipi (Toni Kamula), 26 vuotias mies, joka hiipii naisten kodeissa kuin kissa ja hyväilee nukkuvia naisia.

Samanaikaisesti Helsingissä tapahtuu laaja murtosarja. Vauraisiin asuntoihin murtaudutaan ammattitaidolla ja jälkiä jättämättä. Helsingin poliisin ylikomisario Timo Harjunpää (Markku Maalismaa) tajuaa, että murroilla ja naisia häiritsevällä tunkeutujalla on jotakin yhteistä. Molempia tapauksia yhdistää hämmästyttävän taidokkaan tiirikkamiehen, Tipin, käsiala.

Sarja perustuu Matti Yrjänä Joensuun romaaniin Harjunpää ja rakkauden nälkä.

Isku suoneen (1988)

Isku Suoneen on Anssi Mänttärin ohjaama rikossarja Pentti Kirstilän romaanin pohjalta. Sarjassa seurataan ylikonstaapeli Hanhivaaran taistelua huumerikoksia vastaan. Suomeen saapuu iso erä heroiinia, jota Hanhivaara alkaa tutkia. Rikollisetkin tuntuvat olevan varpaillaan salakuljetuksen kiihtyessä, eikä ruumiilta vältytä. Uuvuttava tutkinta alkaa vaatia veronsa myös Hanhivaaran yksityiselämästä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 23 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

22 € Sulkeutuu 64 vrk 23 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.