Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien TODELLA HARVINAINEN, ajat sitten loppuunmyyty laadukas suomijulkaisu Warner Bros.:lta!!!

Täysin SUOMENKIELISET kannet ja SUOMENKIELINEN tekstitys.

AINOA painos, joka tästä tieteiskauhuklassikosta on optisena mediana Suomessa julkaistu, eikä uusintajulkaisua taatusti ole luvassa tulevaisuudessakaan nykymenon huomioiden fyysisen formaatin kohdalla!!!


"Ihmisen historiassa jokaista tieteen keksintöä on seurannut vähintään kaksi moraalisesti huonoa jatkosovellusta – joista atomipommi lienee ilmeisin esimerkki ja – jotka vievät ihmiskuntaa kohti lopullista tuhoa. Ihmiskunnan ikiaikainen tehtävä ei ole koskaan ollut itsensä siirtäminen tulevaisuuteen, vaan maailmankaikkeuden hidas riisuminen läsnäolostamme. Täydellisyys alkaa vasta inhimillisyyden hautakummulta."

"Donald Cammellin vuonna 1977 valmistunut tieteistrilleri Demon Seed avaa oven hautaholviin. Julie Christien painajainen alkaa, kun hän huomaa joutuneensa keinoälyn vangiksi omassa kodissa. Kauhukokemus etenee aina siihen pisteeseen saakka, jossa hänen lämpimässä kohdussaan odottaa syntymistään jonkin ihmistä suuremman olennon alku. Jumal-utopiastaan kärsivä Homo sapiens ei ole mitään muuta kuin esi?isiensä kaltainen välisoitto maailmankaikkeuden kehityksessä."

"Demon Seed sisältää joitain tieteisfiktion synkimmistä visioista. Keinoälylle lihallinen syntymä mahdollistuu vasta, kun se kohdistaa pitkän henkisen ja fyysisen raiskausta symboloivan painostuksen ihmisnaiseen. Lopulta naisen kohdusta tulee pesä meille vieraan, uuden elämänmuodon synnylle ja aikamme evoluution huipulla päättyy. 50? ja 60?lukujen utopistinen tieteisfiktio muuttui kertomukseksi lajimme hiipumisesta."



Uutena ostettu julkaisuajankohtana. Kerran katsottu. Peilikirkas täysin hiusnaarmuton levy ja virheetön kansilehti sekä siisti alkuperäinen tukeva kotelo. Kunto pelkkää PRIIMAA!!!!!!!!!!!!

En tingi, eikä hinta tipu jatkossakaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.5.2024 17:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.