Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Pahuudella on uudet kasvot karmivassa trillerissä joka pitää katsojaa jännityksessä aina yllätysloppuun saakka (New York Daily News)! Brad ja Abby Cairnilla (Sam Rockwell ja Vera Farmiga) tuntuu olevan kaikkea: onnellinen avioliitto, tilava asunto Manhattanilla, lahjakas yhdeksänvuotias poika ja uusi vauva tulossa. Mutta nuoren Joshuan tuntema kauna pientä siskoaan kohtaan käynnistää traagisten tapahtumien sarjan täyttäen Cairnien kodin äärimmäisellä epätoivolla ja sanoinkuvaamattomalla kauhulla. Onko kyse vain epäonnekkaista sattumista ...vai julman isoveljen laskelmoidusta kostosuunnitelmasta?

ohjaus: George Ratliff

Käsikirjoitus:
David Gilbert
George Ratliff

Näyttelijät:
Sam Rockwell
Vera Farmiga
Celia Weston
Dallas Roberts

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 50 vrk 21 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,90 € Sulkeutuu 50 vrk 21 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.