Kuvaus

Vuoden 1902 kesä oli Englannissa kaunis, aurinkoinen ja satoisa. Se oli kesä, jolloin uneliaaseen, pieneen maalaiskylään tulivat Barshinskit – ihmeelliset Barshinskit, joiden vaikutus kyläläisten elämään oli mullistava…
Willoughbyn lapset Sophie, Edwin ja Lillian eivät olleet milloinkaan nähneet mitään vastaavaa: kulkueen kärjessä kulki iso, tummakiharainen mies soittaen viulua, jäljessä käsikärryjä työntävä nääntyneen näköinen nainen ja kolme lasta, kaksi tyttöä ja poika. He asettuivat asumaan vanhaan taloröttelöön Willoughbyn naapuriin ja heidän tulonsa myötä muuttui kaikki – ei vain tuo ihmeellinen kesä, vaan koko elämä.
Isä Barshinskista tuli Sophien maailman hallitseva hahmo: suuri lämminkätinen mies, jonka nauru lumosi ja viulu soi kauniimmin kuin kenenkään muun. Pienestä, ujosta Daisy Maysta ja kapinallisesta Ivanista tuli hänen ystäviään. Hämmästyttävin oli kuitenkin Galina – kaunis, viettelevä, oikukas Galina, joka iltaisin tanssi nuotiolla.
He eivät milloinkaan unohtaneet tuota kesää ja suhdettaan: rakkauden ja lumouksen, kateuden ja ylenkatseen outoa sekoitusta, joka vuosien kuluttua repäisi heidät rauhallisesta Kentistä keskelle sotivaa Manner-Eurooppaa ja Venäjän vallankumousta….
473 sivua, kovakantinen. Otava 1985. Hieman kulumaa kansipapereiden reunoissa, muuten ne ovat hyvässä kunnossa kuten koko kirja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 60 vrk 11 h 22 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,10 € Sulkeutuu 60 vrk 11 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.