Kuvaus

Kuvien metallikoteloinen erikoisjulkaisu suomeksi tekstitettynä

 

Die Hard Collection - Limited Steelbook Edition (Blu-ray) uusi ja muoveissa

Sisältää seuraavat elokuvat:

Die Hard - Vain kuolleen ruumiini yli

On jouluaatto Los Angelesissa. Newyorkilaispoliisi John McClane (Bruce Willis) on tullut tapaamaan Nakatomi-yhtymän pilvenpiirtäjässä johtajana työskentelevää ex-vaimoaan.

Yhtymän johto juhlii onnistuneita miljoonakauppoja. Juhlinnan keskeyttää 12 konepistoolein ja räjähtein varustautunutta terroristia, jotka syöksyvät pilvenpiirtäjään, ottavat johtoryhmän panttivangiksi ja ilmoittavat haluavansa kassaholvissa olevat 600 miljoonan arvopaperit.

Panttivankien ainoa toivo on McClane, sillä hän onnistuu pakenemaan pilvenpiirtäjän sokkeloihin. Mutta hän on haavoittunut ja hän on yksin...

_____________________________________

Die Hard 2 - Vain kuolleen ruumiini yli 2

On luminen jouluaattoilta Washington DC:n lentokentällä. Terroristiryhmä on ottanut lennonvalvontajärjestelmän hallintaansa. Laskeutumista yrittävät koneet ovat tuhoon tuomittuja.

Lumimyrsky yltyy ja kentän yläpuolella lentävissä koneissa on tuhansia ihmisiä panttivankeina. Terroristien suunnitelma on pirullinen, tehokas ja aukoton.

He ovat ottaneet huomioon kaiken – paitsi sen, että etsivä John McClanen vaimo on laskeutumisvuorossa olevassa koneessa...

_____________________________________

Die Hard With A Vengeance

Mielipuoli rikollinen Simon (Jeremy Irons) janoaa kostoa veljensä kuolemalle. Hän haastaa McClanen mukaan kuolettavaan peliin... peliin, joka saattaa koko New Yorkin pelon valtaan.

McClanen kumppaniksi joutuu sattumalta harlemilaiskauppias Zeus (Samuel L. Jackson). McClane ja Zeus juoksevat kilpaa ajan kanssa estääkseen pommien räjähdykset eri puolilla kaupunkia, ja Simonin suunnitteleman USA:n historian suurimman ryöstön.

_____________________________________

Die Hard 4.0

New York Cityn etsivä John McClane jakaa vanhojen, hyvien aikojen oikeutta uuden sukupolven terroristeille kun massiivinen, Yhdysvaltain infrastruktuuriin kohdistuva tietokoneisku on pysäyttää koko maan itsenäisyyspäivän viikonloppuna.

_____________________________________

A Good Day to Die Hard

Ensimmäistä kertaa New Yorkin kovispoliisi McClane (Bruce Willis) löytää itsensä kansainväliseltä maaperältä - Moskovasta.

Tällä kertaa hän joutuu kohtaamaan elämänsä suurimman haasteen, oman poikansa Jackin (Jai Courtney), jota ei ole nähnyt vuosiin. Eikä omena ole kauas puusta pudonnut: Jack on jopa kovempi ja tiukka-asenteisempi kuin isänsä.

Nyt heidän on unohdettava henkilökohtaiset ja ammatilliset eronsa, ja toimittava yhdessä pysyäkseen elossa. Heidän on pysäytettävä Moskovan alamaailma, joka pitää hallussaan ydinaseita.

_____________________________________

Ohjaus: John McTiernan, Renny Harlin, Len Wiseman, John Moore

Pääosissa: Bruce Willis, Reginald VelJohnson, Bonnie Bedelia, William Atherton, Alan Rickman, William Sadler, Dennis Franz, John Amos, Jeremy Irons, Samuel L. Jackson, Graham Greene, Colleen Camp, Timothy Olyphant, Justin Long, Maggie Q, Kevin Smith, Jai Courtney, Mary Elizabeth Winstead, Patrick Stewart, Cole Hauser, Megalyn Echikunwoke

Valmistusvuosi: 1988 / 1990 / 1995 / 2007 / 2013

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 24 vrk 1 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

79,90 € Sulkeutuu 24 vrk 1 h 17 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.