Tuote on myyty käyttäjälle Ollik33 hintaan 30 €

Kuvaus

Hyväkuntoiset

Kaikki dvd:t ei kuvassa

Elokuvat :

JURASSIC PARK
Uskomattomien erikoistehosteiden siivittämä toiminnantäyteinen Jurassic Park -draama vie sinut kaukaiselle saarelle, jossa elävien dinosaurusten hämmästyttävä teemapuisto on muuttumassa kuolemanvaaralliseksi paikaksi ja viiden ihmisen on taisteltava henkiinjäämisestään esihistoriallisten saalistajien seassa.
THE LOST WORLD: JURASSIC PARK
Jurassic Parkin tuhosta on kulunut neljä vuotta ja nyt kaksi ryhmää käy taistelua aikaa vastaan kamppailussa, jonka ratkaisu määrää kaukaisen saaren esihistoriallisten asukkien kohtalon.
JURASSIC PARK III
Rikas seikkailija Paul Kirby (William H. Macy) haluaa vaimoineen (Téa Leoni) Isla Sornan yläpuolelle dinosauruksia tarkkailemaan. Maineikas paleontologi Alan Grant (Sam Neill) suostuu vastahakoisesti oppaaksi vaaralliselle lentoretkelle InGen-yhtiön pahamaineiselle saarelle. Kun retkikunta joutuu tekemään pakkolaskun, tri Grantin isäntäväki paljastaa todellisen luontonsa. Saaren "asukkaat" osoittautuvat älykkäämmiksi, nopeammiksi ja pelottavammiksi kuin mitä he olisivat ikinä voineet kuvitella
JURASSIC WORLD - Fallen Kingdom
On kulunut kolme vuotta siitä, kun teemapuisto ja luksuslomakohde Jurassic World tuhoutui dinosaurusten päästyä valloilleen. Isla Nublar on hylätty ja hävityksestä selviytyneet dinosaurukset elävät villeinä viidakoissa. Kun saaren uinuva tulivuori alkaa näyttää elonmerkkejä, Owen (Chris Pratt) ja Claire (Bryce Dallas Howard) aloittavat kampanjan, jonka tarkoituksena on pelastaa dinosaurukset uuden sukupuuton uhalta.
DINOTOPIA
Veljekset Karl ja David ovat isänsä kanssa lentelemässä pienkoneella, kun yllättäen ilmestynyt myrsky pakottaa koneen tekemään pakkolaskun mereen.
Rannalle ajauduttuaan he löytävät jotain uskomatonta; Dinotopian, maan jossa ihmiset elävät dinosaurusten kanssa täydellisessä harmoniassa.
Heidät toivotetaan tervetulleeksi asumaan Waterfall Cityyn, vesiputousten kaupunkiin, jossa he tapaavat myös kauniin Marionin, sekä Zippon, älykkään ja puheliaan dinosauruksen.
Kaupungissa he saavat myös kuulla huonoja uutisia; saarelta ei pääse pois...
THE AGE OF DINOSAURUS - Dinosaurukset Ovat Palanneet
Biokemiallinen yritys on onnistunut mahdottomassa: tuomaan joukon dinosauruksia takaisin henkiin sukupuutosta. Kun vaaralliset esihistorialliset otukset kuitenkin pakenevat ja alkavat terrorisoida Los Angelesin keskustaa, täytyy entisen palomiehen yrittää pelastaa keskelle kaaosta jäänyt tyttärensä. Saadaanko dinosaurukset kiinni ennen kuin he onnistuvat ajamaan ihmiset sukupuuttoon?

Dokumentit :

MUINAISTEN HIRVIÖIDEN MATKASSA
Dokumentti muinaishirviöistä, jotka hallitsivat maapalloa ennen dinosauruksia.
ISON ALIN TARINA
Allosaurus uroksen valtavan, esihistoriallisen lihansyöjän täydellinen luuranko löydettiin hiljattain Wyomingista, USAsta. Tutkijat kutsuvat sitä nimellä "Iso Al". Luuranko paljastaa kiehtovan, kovia koettelemuksia ja kärsimyksiä täynnä olevan elämäntarinan. BBC on rekonstruoinut Ison Alin tarinan samalla upealla tietokonetekniikalla kuin edeltäjänsä, "Matkalla dinosaurusten kanssa". Ensimmäisessä osassa ("Ison Alin tarina") kerrotaan Ison Alin elämäntarina tämän taistellessa niin selviytyäkseen suurempien petojen hampaista kuin saalistaakseen ravintoa. Seuraamme Alin kasvua kuoriutumisesta ensimmäisen pariutumisleikin kautta loppuun asti, kuinka hän loukkaantuu matkan varrella ja kuinka luonnonvoimat ovat häntä vastaan kun kova kuivuus iskee... Toisessa osassa ("Totuus Ison Alin elämästä") paljastetaan tutkijoiden menetelmiä tutkiessaan eri näkökulmia Ison Alin elämäntarinasta - miten se ajatteli, taisteli, söi, käyttäytyi ja millaisissa olosuhteissa se eli.
DINOSAUR PLANET ( kesto yli 3 h )
Tuore tutkimus ja rajoja murtava animaatiotekniikka herättävät näissä neljässä ohjelmassa kaukaisen menneisyyden eloon näyttelijä Christian Slaterin esittelemänä. Dinosaur Planet näyttää realistisen vilauksen esihistoriallisesta maailmasta, ja kukin jakso keskittyy eri maanosan tärkeimpiin esihistoriallisiin olentoihin. Tutustut eri lajeihin, niiden elinehtoihin ja selviytymisvaistoihin.
WALKING WITH DINOSAURS ( 3 - osainen dokumentti )
Lähde realistiselle matkalle menneisyyteen ja tutustu hirmuliskojen elämään.
Kuvittele olevasi seuraamassa auringonlaskua esihistoriallisella ajalla. Näkisit, miten Pterosaurus pyydystää hyönteisiä. Samaan aikaan kaksi Triceratops-urosta taistelee nuoren naaraan suosiosta. Nyt sinun ei tarvitse enää vain kuvitella!
Matkalla dinosaurusten kanssa kertoo hirmuliskojen historiasta luontodokumentin tavoin. Filmi herättää henkiin ajan, jolloin maapalloa hallitsivat jättimäiset matelijat. Katsojasta tuntuu siltä kuin hän tarkkailisi hirmuliskoja näiden luonnollisessa elinympäristössään.
Luonnonhistorian tutkimusmenetelmät, pitkälle kehittynyt tietokone- ja animaatiotekniikka sekä uusimmat tieteelliset löydöt valottavat esihistorian arvoituksia ja mielikuvitusta kiehtovaa hirmuliskojen ajanjaksoa.
UUTTA VERTA
320 miljoonaa vuotta sitten jokilaakson eläimet kamppailivat henkiinjäämisestään kuivana kautena. Kömpelöt Placerias-liskot laiduntavat ja alkeelliset nisäkkäät hoivaavat jälkeläisiään. Nopealiikkeiset ja agressiiviset Coelophysis-liskot oppivat toimimaan laumana ja karkottamaan tiehensä suuren Postosuchus-pedon.
TITAANIEN AIKA
Toisessa filmissä seurataan Diplodocus-naaraan elämää 152 miljoonaa vuotta sitten. Se selviää Allosauruksen hyökkäyksestä ja varttuu sukukypsään ikään.
ESIHISTORIALLINEN PUISTO ( Tupla-dvd )
Kiinnostus dinosauruksia kohtaan tänä päivänä on suurempaa kuin koskaan aikaisemmin - se on suorastaan jättiläismäistä! Esihistoriallisessa puistossa kaikki hirmuliskot näyttävät kyntensä ja hampaansa meille. Edessä on jännittävä, valtaisan kiehtova ja täysin ainutlaatuinen aikamatka rämäpäisen seikkailijan Nigel Marvenin kanssa! 

Yhteensä yli 22 h dinosaurus-ohjelmaa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


30 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.3.2024 18:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
9.2. klo 20:56

Jos siinä on edes suomi-tekstit, niin se kiinnostais mua, kuten myös Ison Alin tarina ja Dinotopia.

10.2. klo 8:22

Myydään mieluummmin kaikki kerralla

9.2. klo 16:37

Onks toi Muinaisten hirviöiden matkassa-DVD suomeks puhuttu vai pelkästään tekstitetty?

10.2. klo 8:22

Vain Suomi-tekstitys