Kuvaus

Kuvien boksi suomitekstein.

Likainen Harry - Dirty Harry Collection (1971 - 1988) (5x Blu-ray) uusi ja muoveissa.

Dirty Harry (1971), Magnum Force (1973), The Enforcer (1976), Sudden Impact (1983), The Dead Pool (1988)

Pääosissa Clint Eastwood, Andrew Robinson, Harry Guardino, Liam Neeson, Patricia Clarkson

Dirty Harry (Likainen Harry)

Scorpioksi ristitty sarjamurhaaja pitää San Franciscoa kauhun vallassa. Säännöistä piittaamaton ja kovaotteinen poliisi Harry Callahan (Clint Eastwood) saa tehtäväkseen ottaa psykopaatin kiinni.

Magnum Force 

Alamaailman tyyppejä murhataan kaikkialla San Franciscossa. Yksi toisensa jälkeen rikolliset jotka ovat välttyneet lain pitkältä kouralta kohtaavat ansaitsemansa kohtalon. Luulisi etsivä Harry Callahaninkin hyväksyvän tämän kohtalon tiukalla hymyllään. Mutta jos luulit niin, arvioit Harryn väärin - ja niin tekivät tappajatkin. Likaisen Harryn jatko-osan käsikirjoituksen tekivät ohjaajat John Milius ja Michael Cimino, ja Eastwood on omimmillaan Callahanina, jonka vastassa on erikoisia rikollisia: Lainpuolustajia. Keltanokkamoottoripyöräpoliisit ovat ryhtyneet kostajiksi, ja heidän vihollisensa on oikeusjärjestelmä. Mutta Harry on vannonut puolustavansa sitä järjestelmää, ja niin hän tekeekin - Magnumilla.

The Enforcer (Murskaaja)

Etsivä Harry Callahan tekee lopun viinakaupan panttivankitilanteesta omalla siekailemattomalla tyylillään, ja hänet palautetaan takaisin paperitöihin. Kun terroristit ryöstävät asevaraston ja esittävät lunnasvaatimuksensa verenvuodatusta kaihtamatta, San Franciscon johtajat etsivät käsiinsä Callahanin: Murskaajan.

Clint Eastwood osuu jälleen napakymppiin kolmannessa Likainen Harry -elokuvassaan. Tyne Daly, nelinkertainen Emmy-voittaja tv-sarjasta Cagney ja Lacey, esittää Harryn uutta paria. Hänellä on kaksi tehtävää: terroristien teilaaminen ja kovaksikeitetyn Harryn luottamuksen saavuttaminen. Ronskilla huumorilla ja rankalla toiminnalla varustettu Murskaaja on kuin uusi täysosuma Harryn Magnum .44:llä.

Sudden Impact (Ratkaiseva Isku)

Poliisin julmuuksista havahtuneet San Franciscon johtajat lähettävät etsivä Harry Callahanin tehtäviin kaupungin ulkopuolelle. Mutta minne tahansa Harry meneekään, siellä alkaa tapahtua.

Clint Eastwood osuu jälleen maaliin Ratkaisevassa iskussa. Callahan on vanhempi, rähjäisempi, eikä maailma ole sen parempi kuin ennenkään. Eastwoodin itsensä ohjaama neljäs Likainen Harry -elokuva on räjähdysmäisen jännittävä. Callahan jahtaa järkyttynyttä raiskauksen uhria, joka tekee kylmästi selvää raiskaajistaan. Kaikissa viidessä Likaisessa Harryssa lainvalvoja on tehnyt selvää jälkeä, mutta Ratkaiseva isku on erityisen vakuuttava. Siitä esimerkkinä iskulauseeksi muodostunut Harryn repliikki: "Siitä vaan. Pelasta päiväni."

The Dead Pool (Likainen Harry ja Murhapooli?)

Kuuluisuus ei sovi etsivä Harry Callahanin tyyliin. Hän inhoaa ajatusta joutua samaan joukkoon rocktähden, elokuvakriitikon ja tv-juontajan kanssa oudossa vedonlyöntipelissä nimeltä Murhapooli. Yhtäkkiä Harry itsekin joutuu vedonlyöntilistalle. Clint Eastwood esiintyy viidennessä Likaisessa Harryssaan parinaan tällä kertaa karatetaituri. Harryn päänahkaa tavoitelleet mafiosot pyrkivät nyt kilvan suojelemaan häntä. Elokuvahistorian yhdessä upeimmista takaa-ajokohtauksista Harry painaa tallan pohjaan saadakseen kiinni radio-ohjatun auton, jossa on matkustajana pommi. Elokuva esittelee myös muita supertähtiä. Jim Carrey esittää huono-onnista heavymuusikkoa ja Liam Neeson mahtailevaa elokuvaohjaajaa. Luvassa on rankkaa toimintaa.

Valmistusvuosi: 1971-1988

Kesto: 527 min  

Kuva: Widescreen 2.40:1 HD 1080p

Ääni: Englanti - Dolby TrueHD 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi

Kotelon kansien kieli: Suomi /nordic

Alue: 2 (eurooppa)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


29,90 €
Sulkeutuu 4 vrk 10 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29,90 € Sulkeutuu 4 vrk 10 h 23 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.