Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä.

 

Doctor Who: Kausi 6   (3DVD)   Uusi ja muoveissa. Vaikka muoveissa, suojamuovit hieman revenneet muutamasta kohtaa, kuten kuvista näkyy.

Doctor Who on BBC:n kulttisarja, jonka ensimmäinen jakso esitettiin jo vuonna 1963. Sarjaa on päivitetty 2000-luvulle vuodesta 2005 alkaen. Doctor Who eli Tohtori on mystinen aikamatkaaja, joka taistelee maailmankaikkeuden uhkia vastaan pelastaakseen ihmiskunnan. Yleensä hän nappaa mukaansa ”taviksen” kumppanikseen uskomattomille matkoilleen eri ajassa ja paikassa; historiassa ja avaruudessa ja kaikkialla siltä väliltä.

Kun Tohtorin ensimmäinen näyttelijä jätti sarjan 1960-luvulla, tuottajat keksivät loistavan keinon vaihtaa pääroolin esittäjä ilman että se häiritsi katsojakokemusta ja jatkuvuutta. Tasaisen epätasaisin väliajoin Tohtori läpikäy ”uudistumisen” – Tohtori muuttuu ulkoisesti, mutta pysyy sisäisesti samana. Puhe- ja pukeutumistyyli muuttuvat, mutta Tohtorin alkuperäinen persoona säilyy.

Tohtori palaa vastanaineiden Amyn ja Roryn kanssa kohtaamaan hirviöitä, arvoituksia ja seikkailuja ajassa ja avaruudessa. Yhdessä he päätyvät 60-luvun USA:aan taistelemaan ihmisten unohtamaa valloitusta vastaan. Vuonna 1696 he kohtaavat merirosvoalusta vaanivan seireenin. Kuplauniversumissa, todellisuuden rajamailla, Tohtori tapaa vanhan ystävän kasvokkain. Lähitulevaisuudessa teollisuusonnettomuus yksinäisellä saarella saa kauhistuttavan inhimillisen muodon.

Tämän kaiken lopussa heitä odottaa Paholaisen paon taistelu ja Tohtorin synkin hetki. Voiko edes totuus River Songista pelastaa Ajan herran sielun? Vain kaksi on varmaa: Hiljaisuus laskeutuu ja hyvä mies kuolee.

Pääosissa: Matt Smith, Karen Gillan, Arthur Darvill, Alex Kingston

Valmistusvuosi: 2011

Kesto: 9 h 53 min

Kuva: Widescreen 16:9

Ääni: Englanti - Dolby Digital Stereo

Tekstitys: Suomi

Kotelon kansien kieli: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19,90 €
Sulkeutuu 19 vrk 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,90 € Sulkeutuu 19 vrk 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.