Kuvaus

Uusi Dodgeball -lautapeli, paketti on vain kerran avauttu.  Kaikki osat avaamattomina pussissaan. Ainoa kauneusvirhe pelilaatikon reunassa oleva pieni repeämä ( katso kuva).

Valmistaudu jännään Dodgeball-peliin! Tämä on taito- ja toimintapeli, jossa pelaajat kilpailevat siitä, kuka kerää 6 palloa ensimmäisenä kuppiinsa. Sinun on samalla kuitenkin varottava, ettei hahmosi pää putoa lentävän pallon osumasta. Jos päähäsi tulee osuma, sinun pitää aloittaa uudelleen alusta. Kunpa sinulla vain olisi kolme kättä...

Dodgeball-peliä voidaan pelata kahdella eri vauhtiasetuksella; toinen aloittelijoille ja toinen edistyneille. Pakkaus sisältää areenan, 4 pelivipua, 5 pelaajahahmoa, 4 pelipäätä, 4 käsikuppia, 26 palloa sekä pelisäännöt. Peliä voi pelata 2-4 pelaajaa. Suositusikä on +8v. Paristot (3xAA) eivät sisälly pakkaukseen.

Kotonamme ei tupakoida eikä ole lemmikkejä.

Katso myös muut kohteeni (lastenvaatteita mm. Molo, Reima, Villervalla, Name it, Benetton sekä lastenkirjoja ja muita lautapelejä).  Yhdistelen mielelläni tuotteita samaan tilaukseen.

Nouto tai postitus, postikulut ostajalle.  Postitus, kun maksu tilillä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 13 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

30 € Sulkeutuu 7 vrk 13 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.