Kuvaus

hyväkuntoiset

Kaikki elokuvat ei kuvissa

Elokuvat :

PUNAINEN SKORPIONI
Luutnantti Nikolai (Dolph Lundgren) on Neuvostoliiton erikoisjoukkojen agentti, jonka tehtävänä on soluttautua kapinallisten joukkoon ja surmata heidän johtajansa, joka taistelee Kuuban kommunistihallitusta vastaan. Nikolai kuitenkin epäonnistuu tehtävässään eikä selviä seurauksitta: Hän joutuu kommunistihallituksen kidutettavaksi. Nikolai onnistuu pakenemaan autiomaahan. Hän löytää kapinallisjoukon ja liittoutuu heidän kanssaan. Taistelu alkaa, kun Nikolai johtaa hyökkäystä entisiä asetovereitaan vastaan.

THE MECHANIK
Nick Cherenko (Dolph Lundgren) on Venäjän erikoisjoukkojen entinen palkkamurhaaja. Kun venäläinen mafia surmaa hänen vaimonsa ja poikansa, hän pakenee maasta ja aloittaa uuden elämän mekaanikkona Yhdysvalloissa. Hänen elämänsä on rauhallista, kunnes eräs vanhempi rouva pyytää apua saadakseen siepatun tyttärensä takaisin. Pian Cherenko huomaa saaneensa vastaan saman mafian, joka vei häneltä perheen...

BLACKJACK
Jack Devlin oli paras henkivartija mitä USA:sta löytyi, aina valmis vaikka kuolemaan asiakkaansa puolesta - ja melkein kuolikin. Granaatin räjähdys aiheutti Jackille harvinaisen fobian. Pelkkä valkoisen värin näkeminenkin saa hänet shokkiin pelosta, syy minkä takia hän pitää aina mustia laseja. Hän on Blackjack!
Jack kutsutaan suojelemaan erästä supermallia, jonka perässä on raivopäinen tappaja. Aluksi Jack kieltäytyy keikasta, mutta kun hänen paras ystävänsä lähes menettää henkensä mallia suojellessa, ottaa hän tehtävän vastaan. Mutta tappaja tuntuu olevan liiankin hyvin perillä Jackin heikkoudesta... Jackille ei jää muuta mahdollisuutta kuin kohdata armoton psykopaatti sekä pahin pelkonsa!

BRIDGE OF DRAGONS - lohikäärmeiden silta
Kaukana tulevaisuudessa kaksi kansakuntaa ovat verisessä sodassa keskenään. Warchyld on toisen maan paras sotilas. Tunteettomana ilman omantunnon tuskia hän on tehokas taistelija. Kaikki sujuu hyvin siihen asti kunnes hän alkaa kyseenalaistaa loputtoman tappamisen. Kun hän sanoutuu irti armeijan palveluksesta, hänestä tulee uhka omalle maalleen ja hän joutuu pakenemaan tappaja kantapäillään. Pakomatkallaan hän tapaa Halon, naisen joka pakenee pakkoavioliittoa. Yhdessä he etsivät pakopaikkaa kaukaa sodan hirmuista...

UNIVERSAL SOLDIER REGENERATION
Uskomattomien fyysisten ominaisuuksien eliittisotilasjoukkoa käytetään terrorismin vastaisessa kamppailussa. Naispuolinen reportteri on seurannut heidän toimintaansa, mutta joukon jäsenen tapettua hänen kameramiehensä nainen yrittää päästä pakoon. Toisen sotilan muisti alkaa palautua ja hän haluaa auttaa naista, mutta joukon muut jäsenet yrittävät peitellä salaisuuttaan.

THE EXPENDABLES
Joukko palkkasotilaita saa tehtäväkseen soluttautua eteläamerikkalaiseen saarivaltioon ja syöstä maan häikäilemätön diktaattori vallasta. Kun operaatio käynnistyy, miehille selviää, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää. Kun heidän tehtävänsä epäonnistuu ja viaton ihmishenki on uhattuna, miehet joutuvat kohtaamaan uuden, entistä kovemman haasteen, kun palkkasotilaat itse joutuvat tulilinjalle.

THE EXPENDABLES 2
Expendables-porukka lähtee hakemaan kostoa. Ylivoimaisen vahvan vihollisen maaperällä ryhmä kokoaa rivinsä ja lähtee hyökkäykseen. Viime tingassa porukan onnistuu napata vihollisleiristä kuusi kiloa plutoniumia riittävästi räjähdettä muuttamaan maailmaa. Mutta jättiläispommit kalpenevat sen rinnalla, mikä odottaa häijyä vihollista, joka surmasi yhden sotureista.

AMBUSHED
Los Angelesin alamaailman syvissä syövereissä toimiva agentti Maxwell (DOLPH LUNDGREN) on vihdoin kosketusetäisyydellä rikollisnero Vincent Camastran (VINNIE JONES) johtamaa kansainvälistä kokaiinikartellia. Katukaupan sisäpiiriin päässeen agentti Beverly Rosen (CARLY POPE) peiteroolin päätyessä tukalaan tilaan, alkaa homma kuitenkin karata käsistä ja käydä jopa henkilökohtaiseksi. Maxwellin ja oikeuden voiton välissä on väistämättä niin häikäilemättömät murhaajat kuin korruptoituneet kytätkin ja tilanne kulminoituu kohti toiminnantäyteistä loppuratkaisua.

BATTLE OF THE DAMMED
Salaperäinen virusepidemia uhkaa koko ihmiskuntaa. Palkkasotilas Max Gatling kerää roboteista ja joukosta eloonjääneitä oman armeijansa ja lähtee taisteluun tartunnan saaneita vastaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 107 vrk 6 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

30 € Sulkeutuu 107 vrk 6 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.