Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen tupla-dvd. Egmont Entertainment.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Dragon - The Bruce Lee Story

Legendaarinen Bruce Lee kasvaa Hong Kongissa kamppailulajien keskellä ja haaveilee omasta Kung-Fu -koulusta USA:ssa. Hän ajautuu Kaliforniaan taistelulajien opettajaksi ja sitten Hollywoodiin. Hänestä tulee maailmankuulu hetkessä, mutta ura karismaattisena toimintasankarina jää turhan lyhyeksi. Lee menehtyy ennen aikojaan vain 33-vuotiaana.
Elokuva aikamme legendaarisen toimintasankarin lyhyestä elämästä on täynnä loistavia kamppailukohtauksia ja huumoria. Pääosassa JASON SCOTT LEE, joka ei nimestään huolimatta ole sukua itse Leelle. Bruce Leen vaimona, jonka kirjaan elokuva perustuu, nähdään LAUREN HOLLY ja Leen löytänyttä Hollywood -tuottajaa esittää ROBERT WAGNER.

The Replacement Killers

Ohjaus Antoine Fuqua, pääosissa Chow Yun Fat ja Mira Sorvino.

Los Angelesin ammattitappajien kunkku John Lee on palveluksen velkaa Chinatownin huumekuninkaalle herra Weille. Lee päättää maksaa velkansa, mutta perääntyy viime hetkellä. Herra Wei ei jää aikailemaan koston suhteen, joten Lee päättää hankkia väärennetyn passin ja karistaa Amerikan tomut jaloistaan. Mutta Wein miehet hengittävät jo niskaan...

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 18 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,90 € Sulkeutuu 69 vrk 18 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.