Kuvaus

Musta puku, joka ostettiin aikoinaan omiin rippijuhliin ja oli sen jälkeen päällä vain parissa muussa juhlassa ennen kuin jäi pieneksi. Olisiko käyttäjä ollut silloin noin 185 cm pitkä (ei varmuutta, mutta niillä tienoilla) ja rakenteeltaan hoikka (laiha). Joka tapauksessa yksi puku jouduttiin hankkimaan, kun ei mennyt enää ylioppilasjuhliin ja pituutta oli silloin reilut 190 cm. 

Takki on kokoa 46 L Takasauman pituus kauluksesta alas 76,5 cm, hihan pituus olkasaumasta alas niinikään 76,5 cm ja vyötärön leveys tasaisella alustalla vapaasti mitattuna noin 46 cm, Takissa on kaksi halkiota takana, musta vuori (hihojen vuorit valkoista raitakangasta).

Housujen koko on 30/34. Pituus sivusauman mukaan mitattuna noin 106,5 cm ja lahkeissa on taitavalle ompelijalle mahdollisuus pidentää vielä parisen senttiä. Vyötärön leveys alustan päällä vapaasti mitattuna noin 41 cm.

Molempien materiaali on 70 % polyesteriä ja 30 % villaa, pysyvät sielinä ja siisteinä helposti. Ja väri siis syvän musta, vaikka väri näyttää osassa kuvia valaistuksesta johtuen harmaalta. Malliltaan siis sellainen Dressmanin takuuvarma peruspuku. Miesten osastolta tämä on ostettu ja täälläkin tämän paikka on miesten vaatteissa, kun nuorten koot loppuvat jo aikaisemmin, vaikka meillä tämä oli siis vain rippikoulun ja ylioppilasjuhlien välisen ajan käytössä. Näitä siis käytetty vain muutaman kerran ja silloinkin vain juhlakäytössä. Ei tahroja tai kulumia, mm. hihojen valkoiset vuorit hohtavat uutuuttaan. Jos haluat ja pääset, voit tulla sovittamaan Kannelmäkeen.   

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
49 €
Sulkeutuu 3 vrk 11 h 28 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 49 € Sulkeutuu 3 vrk 11 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.