Kuvaus

Peli on japaniversio mutta toimii suomikoneissa :)

Mario Party DS on vuonna 2007 julkaistu Mario Party -peli Nintendo DS:lle. Tämä peli on Mario Party -pelisarjan kymmenes osa.

Mario Party DS -pelin pelaaminen alkaa samantyylisesti kuin monien edeltäjäpelienkin pelaaminen, eli pelaaja ja hahmot heittävät noppaa jolla katsotaan vuorojärjestys ja sen lisäksi jokaiselle annetaan 10 kolikkoa aloitusrahaksi. Jokaisella pelilaudalla pelaajan täytyy kerätä kolikoita että saa ostettua tähden, tähden arvo kuitenkin vaihtelee laudoittain sillä esimerkiksi "Toadettes Music Room" laudassa pelaajan täytyy saada tähti ostamalla nuotti jonka vaihtuva väri aina kertoo hinnan ja niiden hinnat liikkuvat 5 kolikon ja 30 kolikon välillä. Pelissä pelataan edeltäjien tapaan joka erän jälkeen minipeli ja minipeleissä pelataan aina 2 vs 2, 1 vs 3, tai 4-pelaajan peli. Pelin voittaja saa palkinnoksi 10 kolikkoa, mutta jos kyseessä on Battle peli johon kerätään kaikilta hahmoilta kolikoita tietty määrä niin voittaja saa suuren osan palkinnosta. Jokainen pelilauta sisältää avustekaupan tai pari josta voi ostaa Monty Mole myyrältä avusteita, kuten Double Dice Setin jolla voi heittää noppaa kaksi kertaa peräkkäin ja edetä saadun summan verran tai Snag Bagin jolla voi ryöstää toiselta hahmolta tai pelaajalta jonkun avusteen. Pelaaja voi tässä pelissä saada erilaisia esineitä palkinnoksi tekemällä niiden saamiseen vaadittavia juttuja.

Jokainen pelilauta sisältää erilaisia ruutuja joista täysin sinisessä ruudussa saa aina 3 kolikkoa lisää, kun taas täysin punaisessa ruudussa pelaaja tai hahmo menettää 3 kolikkoa. Lisäksi tämä peli sisältää frienship-spacen "ystävyysruudun" jossa hahmo saa 5 kolikkoa lisää, mutta joutuu antamaan myös jollekin toiselle hahmolle 5 kolikkoa. Jokaisella pelilaudalla viidenneksi viimeisen erän alkaessa nämä friendship-spacet muuttuvat Duel-spaceiksi "kaksintaisteluruuduiksi" jossa hahmo voi haastaa toisen hahmon kaksintaisteluun jossa ensin arvotaan palkinto ja sen jälkeen pelataan minipeli. Peli sisältää myös edeltäjistä tutun Bowser-ruudun johon hahmon joutuessa joko ruutuun joutuneelle hahmolle tai joissakin tapauksissa myös muillekin tapahtuu jotain pahaa. Bowser-ruudun lisäksi tämä peli sisältää myös tutun vihreällä kysymysmerkillä varustetun Happening-ruudun jossa tapahtuu joka kerta joko jotain hyvää tai huonoa, kuten "Wiggler`s Garden" laudalla kaikissa kolmessa Piranha Plantin vieressä olevissa ruuduissa Piranha Plant sylkee tulipallon hahmoa päin joka menettää iskusta 5 kolikkoa ja/tai "Donkey Kong Stone Statue" laudassa jossa hahmon joutuessa erään ampiaispesän vieressä olevaan ruutuun pelaaja saa lisää kolikoita koskettamalla kosketuskynällä pesästä lentäviä ampiaisia joista jokaisella on kolikko mukana. Jokaisella pelilaudalla pelaaja kohtaa myös ruutuja joista saa Hexin joita voi asettaa mihin tahansa siniseen tai punaiseen ruutuun. Hexin asentamalla johonkin ruutuun pelaaja voi mm. ryöstää tähden Hexillä varustettuun ruutuun joutuneelta pelaajalta tai ryöstää kolikoita, mutta jokainen Hexi on kuitenkin omanlainen ja niiden efektit vaihtelevat.

Party-moodissa jokaisen pelilaudalla pelatun pelin päätyttyä arvotaan bonustähdet. Näistä yksi on Friendship-tähti joka annetaan useiten Friendship-ruutuun joutuneelle pelaajalle, toinen on Hex-tähti joka annetaan pelaajalle joka on käyttänyt eniten Hexejä, kolmas on Happening Star joka annetaan pelaajalle joka on joutunut useiten Happening-ruutuun, neljäs on Minigame-star joka annetaan eniten minipelejä voittaneelle hahmolle ja viides tähti on Punainen-tähti joka annetaan eniten punaiseen ruutuun joutuneelle hahmolle. Tähtien jaon jälkeen selviää kuka on voittaja ja kaikki muut paitsi voittaja heitetään alas ilmassa olevalta isokokoiselta arpakuutiolta (jossa jaettiin tähdet).

Pelissä pelattavina hahmoina ovat MarioLuigiPeachDaisyToadYoshiWario ja Waluigi. Pelissä ei ole yhtään salaisia tai avattavia hahmoja.

Pelissä pelattavina pelilautoina on seuraavanlaiset laudat.

  • Wigglers Garden – matkusta läpi Wigglerin rakkaan puutarhan, jonka on vallannut Piranha Plant -niminen lihansyöjäkasvi. Sinä voit kerätä tähtiä maksamalla 20 kolikkoa jokaisesta tähdestä.
  • Toadettes Music Room – tutki Toadetten viehättävä ateljee, joka on täytetty soittimilla. Kerää tähtiä ostamalla erivärisiä nuotteja. Jokainen nuotti ei maksa saman verran, vaan hinnat on luokiteltu erilaisiksi erivärisille nuoteille.
  • DKs Stone Statue – Donkey Kong on muuttunut kiveksi ja hän pitää tätä värikästä seikkailualuetta pystyssä. Yritä päästä tähden luo jossa voi ostaa kerralla niin monta tähteä kun haluaa.
  • Kameks Library – tämä taso vie sinut syvälle Kamekin mysteeriseen kirjastoon, joka on täynnä taikakirjoja. Yksi kolmesta taikapurkista sisältää tähden. Yhden taikapurkin avaaminen maksaa 10 kolikkoa.
  • Bowsers Pinball Machine – tee oma tiesi läpi Bowserin oman flipperipöydän tällä räikeällä alueella. Sinä voit kerätä tähtiä ostamalla jokaisen 20 kolikolla.

Katso myös muut kohteeni! Image result for clipart

Löytyy paljon videopelejä uutta, vanhaa, retroa, tulevaa, käsikonsolia, tietokonetta:

Nintendo

Virtual Boy/Gameboy/Color/Advance/Ds/3ds/Lite/Dsi

Nes/Snes/Saturn/N64/Famicom/Gamecube/Wii/WiiU/Switch

Xbox

Xbox360/Xbox One/X/Elite

Playstation

Ps1/Psx/Ps2/Ps3/Ps4/Ps Vr

PC

Windows/Microsoft/Apple/Sony/Samsung

Elokuvia:

Lasten, Draama, Toiminta, Kauhu, Tieteiselokuva, Sci-fi, Komedia, Erotiikka, Anime, Dokumentti, Kotimainen, Ulkomainen

Kirjoja:

Bestselleri, Uutuus, Vanha, Koulu, Aku Ankka, Dekkari, Trilleri, Elämänkerta, Muistelma, Historia, Musiikki, Seksi, Ruoka, Juoma, Manga, Psykologia, Terveys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 21 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

40 € Sulkeutuu 11 vrk 21 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.