Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Themina Durrani: Herrani, valtiaani

  • WSOY, 2. painos, 1996
  • Alkuteos: My Feudal Lord
  • sidottu, 358 sivua, liitekuvat
  • kansipaperin reunoissa pieniä korjauksia. Itse kirja siisti ja ehjä.

Tehmina Durranin (s. 1953) muistelmat 1970- ja 1980-luvuilta.

Kirja on kuvaus traumaattisesta ja väkivaltaisesta avioliitosta "Punjabin Leijonan", ministerin ja Punjabin kuvernöörin Ghalam Mustafa Kharin kanssa.

"Omia virheitään peittelemättä Durrani murskaa kuvitelmia satumaisesta elämästä palavasilmäisen muslimimiehen rinnalla. Vaikutusvaltaisen perheyhteisön elämä on täynnä juonitteluja ja petoksia, panetteluja ja selkään puukottamista. Samalla kirja kertoo Pakistanin poliittisista mullistuksista ja vehkeilyistä, joita Tehmina Durrani näki ja koki parin vuosikymmenen ajan suoraan myrskyn silmästä."

Erotessaan Kharista Themina jäi täysin ilman rahallista tukea ja menetti neljän lapsensa huoltajuuden. Vuodesta 2005 hän työskentelee Pakistanilaisten naisten olojen parantamiseksi. Nykyään Durrani on avioliitossa Punjabin nykyisen pääministerin Shahbaz Sharifin kanssa, joka kanssa hän meni naimisiin vuonna 2003. Shahbaz Sharif on Pakistanin pääministerin, Nawaz Sharifin veli. - Toimittaneet William ja Marilyn Hoffer.

hakusanat: Pakistan muslimit naisen asema pakistanilaiset poliitikot politikka psyykkinen pahoinpitely onneton avioliitto perheväkivalt väkivalta naiset naiskirjallisuus 1970-luku 1980-luku sadismi sadistiset miehet

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

0,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.1.2018 11:08

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.