Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uudenveroinen DVD: Asterix ja Obelix Tehtävä Kleopatra.

Pienen mutta voittamattoman gallialaiskylän sankarit lähtevät faaraoiden maahan! Egyptin kuningatar Kleopatra lyö Julius Ceasarin kanssa vetoa, että hänen kansansa kykenee rakentamaan Ceasarille uuden palatsin kolmessa kuukaudessa. Kleopatran tarkoituksena on todistaa, että egyptiläisten suuruuden päivät eivät suinkaan ole vaipumassa unholaan. Mutta hulppean ylellisen palatsin pystytys kolmessa kuukaudessa on todellakin helpommin sanottu kuin tehty! Kleopatra antaa urakan nuoren arkkitehti Numerobiksen tehtäväksi: arkkitehdin on saatava palatsi valmiiksi määräajassa tai krokotiilit saavat syötävää. Numerobis värvää apuun vanhan ystävänsä tietäjä Akvavitixin, jonka valmistama taikajuoma voi olla kullanarvoinen kiperässä tilanteessa. Viisaan Akvavitixin mukana Egyptiin matkustavat myös Asterix, Obelix ja pikku Idefix. Mutta roomalaiset tekevät parhaansa heitelläkseen kapuloita rakennusprojektin rattaisiin ja krokotiilien vatsat kumisevat uhkaavasti...

Gérard Depardieu, Christian Clavier, Jamel Debbouze, Monica Bellucci, Alain Chabat

Ks. myös muut myynnissä olevat kohteeni, mm. kasa muitakin lasten/nuorten elokuvia. 6,90 euron postimaksulla tulee monta samassa paketissa!

Postitusmaksu ostajalle 5euroa. Laitan paketin postiin, kun maksu näkyy tililläni. Maksu tilisiirrolla tai MobilePaylla (meklarin voittoviestistä löytyy pankkiyhteystietoni). Tarkistathan, että huutiksen tiedoissa kännykkänumerosi on oikein: noutoilmoitus tulee vain tekstiviestillä! Meillä ei ole eläinpölyä eikä tupakansavua. Vain postitus, ei noutomahdollisuutta. Postitusmaksu on mainittu ilmoituksessa, ja yhdistelen mielelläni postituskuluja mahdollisuuksien mukaan. Mikäli haluat tietää lisää tuotteesta tai postituksesta, niin kysythän ENNEN huutoa!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 19:26
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.