Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:

Best Man Down - DVD

Komedia vuodelta 2012 ohjaus Ted Koland pääosissa Justin Long ja Jess Weixler.

Scottin ja Kristinin hääpäivä sujui täydellisesti - kuolonuhreja lukuun ottamatta. Kun Scottin bestman Lumpy odottamatta kuolee hääjuhlan aikana, joutuu nuoripari palaamaan suorinta tietä takaisin kotiin järjestämään hautajaisia. Ystävän ruumiin kuljettaminen lumiseen Minnesotaan ei kuitenkaan suju ilman yllätyksiä tai todellisia paljastuksia.

Näyttelijät
Justin Long
Jess Weixler
Tyler Labine
Addison Timlin
Shelley Long
Frances O'Connor
Evan Jones
Michael Landes
Peter Syvertsen
James Detmar
Jane Hammill
Claudia Wilkens
Sasha Andreev
Sara Marsh
Corey Anderson

Kesto
92 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

Suomijulkaisu

K12

***********************************************************

D40

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 109 vrk 12 h 11 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 109 vrk 12 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.