Kuvaus

#1467

Kuvanmukaiset uudenveroiset dvd elokuvat. Levyissä ei ole naarmuja. Elokuvat on katsottu 1-2 kertaa, Drag me to hell on vielä muoveissa.

1. I, Robot

Vuonna 2035 jKr., robotit on ohjelmoitu elämään sopusoinnussa ihmisten rinnalla, ja ne ovat osa jokapäiväistä arkea. Kun robotiikan erikoislaitoksen U.S.R:n nerokkain tiedemies löydetään kuolleena, Chicagon rikosetsivä Del Spooner (Will Smith) lähetetään tutkimaan tapausta. Robottipsykiatri Tri. Susan Calvinin (Bridget Moynahan) avustuksella Spooner päätyy mahdottomana pidettyyn teoriaan: pääepäilty voi olla robotti.
Mitä lähemmäs totuutta Spooner pääsee, sitä hengenvaarallisemmaksi leikki muuttuu. Ajan käydessä vähiin, pintaan nousee paljon odotettua pahempi uhka, jonka käsissä saattaa olla jopa ihmiskunnan kohtalo.

2. Blade II

Marvelin sarjakuvien sivuilta herää henkiin hengästyttävä jatko-osa vuoden 1998 menestyselokuvalle Blade. Wesley Snipes on Blade - puoliksi ihminen, puoliksi vampyyri. Häntä riivaa halu kostaa syntymäkirouksensa ja hän aikoo pelastaa ihmisrodun vertaimevältä helvetiltä. Toimintaa pursuvassa seikkailuelokuvassa Bladen on liittouduttava arkkivihollisensa - raskaasti aseistetun vampyyriryhmän - kanssa taistellakseen vielä hirveämpää pahaa vastaan, jollaista he eivät ole aikaisemmin kohdanneet: pimeässä saalistaa uusi super-vampyyrirotu aikeenaan tuhota niin Blade kuin vampyyritkin.

3. Drag Me To Hell (Muoveissa)

Ohjaaja Sam Raimi palaa juurilleen kauhun pariin elokuvassa Drag Me to Hell, jossa nuori nainen joutuu karmivan kirouksen kouriin. Christine on pankkivirkailija, jonka kielteinen lainapäätös ajaa vanhan naisen menettämään kotinsa. Kostoksi vanhus langettaa tappavan kirouksen Christinen ylle. Epätoivoinen Christine hakee apua selvännäkijältä pelastaakseen sielunsa ikuiselta kadotukselta. Mutta kuinka pitkälle hän on valmis menemään päästääkseen vapaaksi?

4. Night at The Mus5eum - Yö museossa

Kun kaikki herää eloon!

Night At The Museum – Yö Museossa on huikea koko perheen seikkailuelokuva. Larry Daleylla (Ben Stiller) työpaikat ovat vaihtuneet tiuhaan. Hän päättää hankkia vakituisen työpaikan ollakseen parempi roolimalli pojalleen. Hän uskoo löytäneensä unelmatyön saadessaan yövartijan paikan Luonnon-historiallisessa Museossa. Työn erikoisuus paljastuu hänelle vasta yön tunteina, kun koko museo herää eloon. Larry joutuu keskelle kaaosta, jossa roomalaiset, mayat, dinosaurukset ja muut historian avainhenkilöt ottavat kilpaa toisistaan. Ainoa johon Larry voi tukeutua on Presidentti Rooseveltin vahanukke (Robin Williams), joka rientää ratsuineen apuun.

 

Hinta on yhden dvd-elokuvan hinta, huutaja valitsee minkä elokuvan ostaa. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 16 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 5 vrk 16 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
17.1. klo 13:17

Sopii hyvin, sopisko 18 maissa?

17.1. klo 13:27

Moi. Laitatko viestiä osoitteen oj.karppinen@gmail.com, niin sovitaan tarkemmin asia. Terveisin Olli

17.1. klo 12:10

Paljon hinta ilman postikuluja, voisin hakea :)

17.1. klo 12:26

2 euroa, sopiiko nouto huomenna? Terveisin Olli

15.1. klo 20:48

Myytkö ton the Evil dead erikseen? :)

16.1. klo 19:11

Moro! Voin myydä erikseen. Hinta postikuluineen 6,60€. t. Olli