Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA: Muovikoteloissa on painauman jälkiä ja samoin kansipapereissa, mutta ovat täysin ehjät.
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Kunnes perhe meidät erottaa - DVD

Komedia vuodelta 2010 ohjaus Rick Famuyiwa pääosissa Forest Whitaker ja America Ferrera.

Tähän hääjuhlaan on kaikki kutsuttu! Ratkiriemukasta ja sydäntä lämmittävää komediaa tähdittää upea näyttelijäkaarti, mukaanlukien OSCAR® -voittaja Forest Whitaker* ja stand-up-koomikko Carlos Mencia. Kun opiskelijapariskunta Marcus ja Lucia (Lance Gross ja TV-sarja Ruma Bettyn America Ferrera) ilmoittaa yllätyskihlauksestaan, uhkaavat heidän kinastelevat isänsä (Whitaker ja Mencia) muuttaa unelmahäät täydelliseksi taistelutantereeksi. Kun mukaan heitetään vielä joukko omituisia sukulaisia ja eri kulttuurien yhteentörmäys, resepti hullunhauskaan hääparin mielenterveyttä koettelevaan perhejuhlaan on kasassa. Tätä tapahtumaa et halua jättää välistä!

Käsikirjoitus
Wayne Conley

Näyttelijät
Forest Whitaker
America Ferrera
Carlos Mencia
Regina King
Lance Gross
Diana Maria Riva
Lupe Ontiveros
Anjelah N Johnson
Charles Q Murphy
Shannyn Sossamon
Tonita Castro
Anna Maria Horsford
Warren Sapp
Shondrella Avery
Sterling Ardrey

Kesto: 1 h 43 min

Teksti
Tanska
Englanti
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

K12

***********************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

 

D68(06042019

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 95 vrk 9 h 8 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 95 vrk 9 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.