SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA:
*********************************************
TUOTETIEDOT: [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Taistelu Galliasta - Druds - DVD

Seikkailu vuodelta 2001 ohjaus Jacques Dorfmann pääosissa Christopher Lambert ja Klaus Maria Brandauer.

Nuori gallialainen Vercingétorix näkee isänsä raa'an surman ja vannoo kostavansa teon. Ikiviisaat ja mystiset druidit kasvattavat hänestä älykkään ja täydellisen soturin. Julius Cesarin johdolla valtaavat roomalaiset Gallian, hänen maansa. He olivat aikoinaan myös surmanneet hänen isänsä. Näin Vercingétorixin henkilökohtaisesta kostosta tulee samalla taistelu vapaan Gallian puolesta.

Taistelu Galliasta on vahva tarina urheasta soturista, joka yhdessä joukkojensa kanssa taistelee vapauden ja oikeudenmukaisuuden puolesta maailman mahtavinta vihollista vastaan. Elokuvan taistelukohtaukset ovat totuudenmukaisuudessaan selkäpiitäkarmivan raakoja, ja näyttelijäkunta on suurta. Soturi Vercingétorixia esittää Christopher Lambert, Julius Cesarin roolissa on Klaus Maria Brandauer ja druidi Guttuartia esittää Max von Sydow.

Käsikirjoitus
Jacques Dorfmann
Rospo Pallenberg

Näyttelijät
Christopher Lambert
Klaus Maria Brandauer
Max von Sydow
Inés Sastre
Denis Charvet
Bernard Pierre Donnadieu
Maria Kavardjikova
Yannis Baraban
Vincent Moscato

Kesto 119 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni: Englanti

R2

K15

  ***********************************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos kansissa on mielestäni normaalia enemmän kuluman jälkiä/tarran jälkiä ym. ja jos kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinnistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

   

  D69 (311218)

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  4,95 €
  Sulkeutuu 37 vrk 2 h 34 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  4,95 € Sulkeutuu 37 vrk 2 h 34 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.