Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT
 (Siisti kokonaisuus!)

The American Poop Movie  - DVD

Komedia vuodelta 2006 ohjaus Joe Kingsley pääosissa Kirsten Babich ja Danielle Bolduc.


Life after college is crap. Russ was on cloud nine, living up senior year at college and enjoying his dream of having his own television show when it happened: GRADUATION! Broke, and suddenly with no job or plan, Russ finds himself living back home in his small town with his degenerate friends. The only solace Russ discovers is in chasing after Tara, his old high school crush. Russ, with no help from his friends, struggles to find his place in life. Russ is forced to make a decision, take a chance at a new life by leaving town, or to accept becoming a townie like so many of his friends.

Näyttelijät
Kirsten Babich
Danielle Bolduc
Danielle Bolduc
Jonathan Cahill
James Hawkes
Chuck Kaiton
Ross Kidder
Joe Kingsley
Amelia Morck
Greg Petralis

Kesto
89 min

Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

K-15

R2

Suomijulkaisu

***********************************************************

D30

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 111 vrk 19 h 53 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 111 vrk 19 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.