SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€ johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani.
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan.
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Uptown Girls - DVD

Komedia vuodelta 2003 ohjaus Boaz Yakin pääosissa Brittany Murphy ja Dakota Fanning.

Brittany Murphy (Älä sano sanaakaan, 8 Mile) ja Dakota Fanning (Minä olen Sam, Koston liekki) säihkyvät Manhattanin valoja kirkkaampina ihastuttavassa New York-sadussa. Tähtikaksikkoa tahdittavat Marley Shelton (Pakko olla in), Donald Faison (Big Fat Liar ?Valehtelija) ja Heather Locklear (Spin City) elokuvassa joka naurattaa, itkettää... ja naurattaa jälleen!

Molly (Murphy) on ankarasti bailaava rock?n?roll-prinsessa, jonka tulonlähde katoaa kuin tuhka tuuleen. Ray (Fanning) taas on yhdeksänvuotias tyttö, jonka viimeisin(kin) lastenhoitaja otti hatkat. Ja vain Rayn kiireistäkin kiireisemmälle äidille (Locklear) voisi tulla mieleen palkata Molly lapsenvahdiksi. Toistensa vastakohdat kokevat yhdessä niin kontrollikriisejä (Rayn, tietenkin) kuin kiukunhallintaongelmiakin (Mollyn, tottakai) ja pikkuhiljaa kaksikko huomaa, että joskus paras ystävä voi löytyä kun sitä vähiten odottaa!

sisältää myös:

·Trailerin 
·Making Of koosteen: The Lowdown on Uptown
·Puvustuskoosteen: Rockin Style 
·Kuvagallerian 
·13 poistettua kohtausta 
·Musiikkivideon: Time (Chantal Kreviazuk)

Kesto
88 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi ym.

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)

Kuva
Widescreen 1.85:1 (anamorfinen)

Suomikannet, joten hieman poikkeavat imoituskuvasta!

K3

***********************************************************

  D6

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  4,95 €
  Sulkeutuu 77 vrk 17 h 46 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  4,95 € Sulkeutuu 77 vrk 17 h 46 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.