Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Maadoitusranneke on kätevä tuote matkustavalle maadoittajalle. Se kulkee kevyesti mukana ja asentaminen on vaivatonta. Pystyt kohdistamaan maadoituksen vaikutukset helposti eri puolille kehoa. Jos koet särkyä kädessäsi, maadoitusranneke on hyvä kiinnittää siihen.

Maadoitusrannekkeen voi kätevästi laittaa ranteeseen ja sen koko venyy  tarvittaessa (12 cm – 36 cm). Rannekkeen avulla on helppoa kohdistaa maadoitus aina sinne missä sitä tarvitaan. Myös maadoitusvälineen pienuus tekee siitä varsin matkaystävällisen.

Maadoitusrannekkeen johtava sisäpinnoite mahdollistaa maadoituksen. Vaatimuksena on paljas ihokontakti suoraan rannekkeen sisäpinnan kanssa.

Asennusvaihtoehdot

Kaikki maadoitusvälineet voi asentaa kahdella tavalla. Molemmat ovat todella yksinkertaisia ja onnistuvat keneltä tahansa. Maadoitusvälineen asentamista ei kannata pelätä.

Saat rannekkeen mukana pistorasiaan asennettavan-adapterin ja kaapelin, joilla voit kytkeä rannekkeen maadoitettuun pistorasiaan. Mukana tulevan kaapelin pituus on 4,6 metriä. Huom! Adapteri liittää maadoitusvälineen pistorasian maadoitusosaan, mutta ei verkkovirtaan. Ranneke ei toimi sähköllä.

Voit yhdistää rannekkeen myös suoraan maahan, maadoituspuikon avulla. Maadoituspuikko on erikseen tilattava tuote.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.8.2017 11:36

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.