Tuote on myyty käyttäjälle Tuomola hintaan 52 €

Kuvaus

Hienosti patinoitunut betoninharmaa Ebel nyt kaupan!

Kellon kuoret on ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niinkuin kuvista näkyy niin kello on ollut käytössä, joten kuorissakin ikä näkyy!

Koneistona kellossa toimii Ebel cal. 111 joka on käyntikuntoinen ja pitää aikaa ok. Veto on jäykähkö joten putsaaminen ja öljyäminen ei olisi varmaankaan pahitteeksi.

 

Tietoja:

Merkki: Ebel

Koneisto: manuaalivetoinen, 17 kivinen, heilahdustaajuus 18000, käyntivara 42h

Kaliiperi: 111

Valmistettu: Sveitsissä 1950-luvulla

Halkaisija: 33,5mm

Lug to lug: 41mm

Paksuus:8mm

Lugiväli:18mm

 

Hieman merkin historiaa

EBEL-kellotalon historia on hieman epätavallinen ja täynnä romantiikkaa, mikä antaa tämän merkin kellolle mysteerisen ja hienostuneisuuden verhon ylleen. Brändi, joka kätkee kahden rakastavan sydämen liiton!

the history of ebel watch brand

 

Merkki sai alkunsa 15. heinäkuuta 1911. Eugene Blum ja Alice Levy olivat olleet onnellisesti naimisissa yhdeksän vuotta. He päättivät antaa uudelle yritykselleen nimen, johon he yhdistivät nimikirjaimensa. Joten EBEL on lyhenne isoista kirjaimista "Eugène Blum Et Lévy". EBEL Company oli ensimmäisiä joka on yhdistänyt miesten ja naisten periaatteisiin kuuluvat arvot ja ominaisuudet. Kauneuden, omaperäisyyden ja käytännöllisyyden yhdistelmä erottaa EBELin välittömästi useista muista kellomerkeistä.

the history of ebel watch brand

 

Vuonna 1914 EBEL palkittiin kultamitalilla Sveitsin kansallisessa näyttelyssä parhaasta naisten korukellosta. Ja alkuperäisestä Montre Pendentif Bijou -riipuskellosta tuli suosituin naisten malli vuonna 1917. Toisin kuin muut tuon ajan kellosuunnittelijat, jotka pyrkivät luomaan monimutkaisia ja mahtavia asioita, Alice Levy antoi kelloilleen mielenkiintoisen ja korostetun vaatimattoman ja lakonisen ilmeen. Lisäksi kaikki mallit oli varustettu Eugene Blumin luomilla korkealaatuisilla ja tarkoilla mekanismeilla.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
52 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.10.2022 14:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.