Kuvaus

Liberty – ECB 1
Upea kokoelma Eddien levylle asti tarttuneita äänityksiä, studiosessioita ja muuta harvinaisempaa materiaalia. 6 vinyyliä, eri teemoilla. Yli 100 biisiä. Studiosessioista äänitettyjä otoksia biiseistä myös yhdessä muiden artistien kanssa, joita ei välttämättä ole aiemmin levyille päätynyt? Tämä boxi on harvinainen ja tosi kattava setti Eddien musasta pitäville. Eipä juuri myynnissä näy, ja myyntihinnat käytettynäkin ovat olleet yli 100e.
Miinuksena paketille on, että Boxi on ollut kirjastokäytössä, josta johtuen joka levykannen päällä on kirjaston tarra ja leimat. Boxin oikea yläkulma on hieman ottanut osumaa(näkyy kuvassa).
Vinyylit ovat silmämääräisesti hyväkuntoisen näköiset ja kaikkien levyjen kannet ovat ehjät ja siistit. Kannet ovat tukevat ja tuntuvat laminoiduilta?? Kirjastovirkailija on aikoinaan kirjannut levypusseihin havaintojaan levyjen kunnosta tyyliin, b-puolella hiukan naarmuja lopussa. Kuuntelin läpi muutamat levyt ja pääosin ne soivat autenttisen hyvin. Pientä ritinää ja jokin satunnainen napsu kuuluu jossain levyssä mutta tosi harvoin, eli levyjä on käsitelty käyttö huomioon ottaen hienosti. Joku levyistä soi täysin puhtaasti, ei ritinää tai napsuja ollenkaan. Mukana myös vihko, jossa on kerrottuna Eddien tarinaa eri vuosina, syntymästä kuolemaan. Paljon hienoja kuvia. Vihko ehjä kaikin puolin. Laitan kunnoksi kuitenkin tyydyttävä noiden kirjastotarrojen ja boxin yläkulman takia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 21 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

50 € Sulkeutuu 13 vrk 21 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.