Kuvaus

AC1212

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen HYVÄSSÄ  iskussa oleva opus.


Eero Valanko: ILOINEN INNOKOKKI

Ruokailoittelu jokaiselle suomalaiselle.

Kaikkien keittokirjojen äiti.

KOKKIPOKKARI UUDESTA JA VALLOITTAVASTA RUOANLAITTOTRENDISTÄ.

Iloinen innokokki: Ruokailoittelu jokaiselle suomalaiselle (2005) on kaikkien keittokirjojen äiti, joka ei sisällä yhtään valmista ja monimutkaista ruokaohjetta. Siinä ei myöskään ole yhtään värikuvaa valmiista ruoka-annoksista. Miksi ei? Koska et kirjan luettuasi enää tarvitse niitä! Miksi kävelisit kaupungissa, jos voit vaellella vuoristossa ja nauttia huipulta avautuvista huikaisevista näkymistä imien itseesi tuulten raikkaita tuoksuja? Sen mahdollistaa uusi ja valloittava ruuanlaittotrendi – innokokkaus – asenne ja tekniikka, joiden avulla voit muuttua aloittelijasta arjen ja juhlan mestari-kokiksi. Eero Valangon kirja on rautainen tietopaketti, joka ohjaa innokokkauksen yksinkertaisiin saloihin riemukkaalla tavalla.

Eero Valanko on varsinaiselta ammatiltaan monessa liemessä keitetty ekonomi. Vapaa-aikanaan hän on mm. ikämiessarjan innokokki, jonka luomia mestariteoksia on saatu ihailla ja nauttia eri puolilla Suomea sekä ulkomailla. Innokokki (2005) – teoksen lisäksi hän on julkaissut varsinaiseen ammattiinsa liittyvän teoksen Sponsorointi: Yhteistyökumppanuus strategisena voimana (2009).

1. painos

Gummerus Kirjapaino OY, Jyväskylä 2005

VOITTOHUUTO ja PK. 2.00e  TILILLE ja PAKETTIA POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

SUKULA - KUPPILAT KUNTOON - SOPPAMIES - KOKKISOTA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,50 €
tai
Sulkeutuu 102 vrk 4 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,50 € Sulkeutuu 102 vrk 4 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.