Kuvaus

Elena Kojine - kulkenut - merkki poistettu - kostunut jossain matkan varrella.

Elena Kojine 2.1.1871 Moskova, 13.2.1956 Porvoo.

Kojine harjoitti taideopintoja Neuvostoliitossa, mahdollisesti Pietarissa. Suomeen Kojine tuli Pekingistä Intian kautta 1918. Hän oli hyvin kielitaitoinen ihminen ja puhui venäjän lisäksi ransakaa, englantia, saksaa, ruotsia ja suomea. Suomessa hän oli Kuvataiteen johtava taiteilija, joka teki KT:lle yli 400 alkuperäistyötä.

Kojine vietti kesä Kauniaisissa ja Uudella Kirkolla Karjalassa, jossa etsi aiheita luonnosta ja maalasi akvarelleja.

KAINUUN PRIKAATI ORATORIO 7

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toiminta ohjeet. Toivottavasti luet ne, jotta homma sujuu molemmin puolin mahdollisimman kitkattomasti.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella kululla.

Voittaja maksaa tilille ja tuote lähtee – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, kulut maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että lähes kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa kuljetusyhtiöiden virheellisestä hinnoittelusta, kadonneista lähetyksistä ja muista yhtiöiden tekemistä kämmeistä eli kuljetusyhtiöitä koskevat asiat hoidat heidän kanssaan. Sama koskee kaikkia tavaran kuljetusyhtiöitä.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen lähetettyä viimeistään seuraavana päivänä, kun suoritus näkyy tililläni. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Sulkeutuu 67 vrk 23 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 67 vrk 23 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.