Kuvaus

On kesä 1940, ja 19-vuotias Vivian Morris saapuu New Yorkiin. Uhrattuaan opintonsa turhamaisuuden alttarille hän ryhtyy epäsovinnaisen Peg-tätinsä omistaman revyyteatterin pukuompelijaksi. Manhattanilla sijaitsevassa ränsistyneessä mutta ylväässä Lily Playhousessa Vivian tutustuu kokonaiseen karismaattisten hahmojen maailmankaikkeuteen, iloluontoisista showtytöistä maineikkaisiin näyttelijöihin.

Sodan varjo leijuu Manhattanin yllä, mutta Vivian uusine ystävineen nauttii elämän maljasta viimeiseen pisaraan, juhlii ja rakastaa. Hän tekee myös valtavia virheitä, joutuu maksamaan niistä - ja ymmärtää seuraukset kunnolla vasta vuosien päästä. Mutta tärkein läksy, jonka hän tulee elämänsä varrella oppimaan on kuitenkin se, ettei tarvitse olla kiltti tyttö ollakseen hyvä ihminen.


Tyttöjen kaupunki on iloisen dekadentti kertomus koko elämänsä sovinnaisuuksia uhmanneesta naisesta ja 40-luvun New Yorkin teatterimaailman samettiverhojen takaisesta todellisuudesta.

****

Kuvan kirja. Sidottu / kovakantinen kansipapereilla.

KUNTO  (erinomainen / lähes uutta vastaava). Ei omisteita tai muita merkintöjä.

TOIMITUS Postin pakettina, seurantakoodein. (Suojataan asiallisesti.)

Yritys toimii vain verkossa. Tuotteissa ei ole noutovaihtoehtoa. Pahoittelut tästä. (Luethan tarkasti myös toimitusehdot ja -aikataulut.)

   (VK)  HR

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
Sulkeutuu 102 vrk 15 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 102 vrk 15 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.