Kuvaus

Ihan jokainen perhe, jonka mielestä 14v tyttö ansaitsee oman älykännykän, olisi syytä katsoa tämä elokuva. Se kertoo, kuinka keski-ikäinen "namusetä " lähettää viestejä ala-ikäisille tytöille ja kehuu heitä ja heidän kauneutta ja erikoisuutta..... tyttö uskoo lähettäjän olevan 16 v poika ja pojan kuvia tulee myös. Kuvia vaihdetaan jopa aina vaan rohkeammista kehon kohteista, kunnes aivan kaikista eroottisista paikoista on kuvia. Lopulta poika haluaa tavata tytön, kun tytön vanhemmat ovat aina vaan niin kiinni omissa ammmatti ongelmsissaan ja he eivät anna tytölle rakkautta !  ( liikaa kiirettä ansaita rahaa )

Tytön koulukaverit ulvovat ja vannovat tekevänsä sexiä kaikkien koulu poikien kanssa ja kun tulee tilaisuus tapaamiseen , tyttö suostuu. Kaikki koulun "luokkakaverit " ovat rakastuneita, heillä on rakkaus ja sex on normaalia ....puhutaan kouluissa.   Moraali arvot ovat ihan P----estä ja vanhemmat ihmiset ne säännöt ovat keksineet.... näitä väitteitä riittää. 

"Poika 16v "  onkin aivan aito miehenköriläs ja tyttö ajautuu hotellihuoneeseen jossa tapahtuu ala-ikäiseen sekaantuminen.  Kun "poika "  on nyt hiljaa, alkaa tyttö masentua ja koulu ja perhe huomaa ongelmia....Kun tapahtunut paljastuu, pillastuu isä totaalisesti. Poliisi ja FBI tutkivat asiaa ja  tilastojen mukaan on tyttöjen neitsyyden nappaaminen jippo petoksella melko tavallinen asia ...liian tavallista !  Namusetiä riittää...he käyttävät hyväkseen perheiden vanhempien naiviutta...

BR01MI801 Elokuva "TRUST" ja eng saksa ja ei ole suomen textiä... tapahtumat ovat USA:ssa, ei Suomessa.

Saksan kouluissa usein varoitetaan koululaisia ja opiskelijoita: Älä luota vieraisiin. Kuvia intiimi alueista otetaan vain niin, että joka kuvassa on eri alusvaate, eikä koskaan kasvoja.    Vanhemmat pyytävät äkkiä "kännykkä kontrollin "  ja lapset laittavat kännykät pöydälle ja niiden kuvat katsotaan yhdessä koko perhe  ....

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Haluat paketin päälle myös puhelinnumerosi ja e-maili osoitteen, ehkäpä jopa IBAN koodin ?  Tätä en tee, sillä Keski-Euroopassa on niin paljon kaheleita, jotka keräävät e-maili osoitteita omiin hämärä-käyttöihin ja muukin tiedon jakaminen kaikille on naivia ja sinisilmäistä, maailma ei ole pelkkä Suomi. Paketin päälle tulee huutajan nimi ja osoite, ei muuta. Siinä muodossa kuin huutonettiin olet itse ilmoittanut. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,99 €
Sulkeutuu 75 vrk 20 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,99 € Sulkeutuu 75 vrk 20 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.