Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Epson Multipack 29 -mustepatruunat, 4 väriä. Avaamaton pakkaus. Kyljessä päiväys 04.2022, mutta en tiedä onko pakkaus- vai parasta ennen -päivä. Olettaisin, että ihan toimivia patruunoita kuitenkin.

Säästä jopa 30 % mustetta Epsonin erillisillä mustepatruunoilla
Epsonin erillisiä musteita käytettäessä vaihdat vain loppuun kuluneen värin, jolloin säästät jopa 30 % mustetta kilpailijoiden kolmivärisiin patruunoihin nähden.
Vähennä tulostuskustannuksiasi XL-musteilla
Epsonin uusimmassa mustevalikoimassa on vakiokokoisia ja erittäin suuria (XL) mustepatruunoita. XL-musteet ovat ihanteellisia suurten määrien tulostukseen, ja niillä voit vähentää tulostuskustannuksia jopa 25 % .
Epsonin musteet on optimoitu Epsonin tulostimia varten
Epsonin musteet ja paperit on suunniteltu varta vasten Epsonin tulostimia varten, ja ne takaavat parhaan mahdollisen tuloksen kerta toisensa jälkeen. 

  • Korkealaatuinen
    Epsonin musteissa yhdistyvät pigmentti- ja väripohjaisten musteiden ainutlaatuiset edut. Ne ovat mustan pigmenttimusteen tapaan erittäin kestäviä ja tuottavat väripohjaisten musteiden (syaani, magenta, keltainen) tapaan kiiltäviä valokuvia. Tämä monipuolinen mustesarja tuottaa terävää ja selkeää tekstiä ja mahdollistaa valokuvatasoisten tulosteiden tulostuksen mukavasti kotona.
  • Helppokäyttöinen
    Tulostimeen sopivat Claria Home -mustepatruunat on helppo tunnistaa päivänkakkaran kuvasta. Riittoisuus on merkitty selkeästi jokaiseen pakkaukseen.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.6.2024 18:34
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.