Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

NYT SINULLA ON AINUTKERTAINEN MAHDOLLISUUS SAADA PREMIUM-LUOKAN SÄNKY MIELETTÖMÄN EDULLISEEN HINTAAN.

Huippuluokan sängyt myydään materiaalien omakustannushinnoin, koska Covid-19 peruutti hotellin kanssa sovitun kaupan.

Materiaalit ehdittiin tilata ja nyt sinulla on mahdollisuus lunastaa hotellisänky kotiisi pelkällä materiaalien nettohinnalla. Rajoitettu erä, joten toimi heti.??

Tämän rajoitetun mallistoerän suunnittelu on viety kuluttajille markkinoitavista sängyistä vielä pidemmälle, niin kestävyyden kuin nukkumisergonomian suhteen. Sängyt ovat suunniteltu luxushotellin käyttöön ja sänkyjen nukkumisergonomia on hiottu monen eri lääkärin sekä nukkumisen asiantuntijan kanssa, tarjoamaan mahdollisimman optimaalisen tuen ja mukavuuden nukkujallensa. Olemme valinneet sänkyihin maailman parhaat ruotsalaiset 7-vyöhykkeiset Starsprings -pussijouset, jolle voimme myöntää 25 vuoden takuun! Lisäksi sänkyjen tyylikäs design ei jätä mitään makuuhuonetta kylmäksi!

Tarjoamme näihin tuotteisiin myös kuljetuksen ja vanhan sängyn kierrätyksen veloituksetta (0€) sekä 12kk täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Nyt kannattaa toimia heti ja tilata oikeasti huippusänky halvan sängyn hinnalla!
Tämän ainutkertaisen tarjouksen voit hyödyntää vain perheyrityksemme Freya Beds -myymälästä tai tilaamalla tuotteet puhelimella tai verkosta.

 

Superior Hotel -vuode on klassisen kaunis runkosänky, joka tarjoaa sinulle levolliset yöunet.
Sängyssä on markkinoiden paras 2-kerroksinen Starsprings -jousisto, joka on suunniteltu yksilöllisesti takamaan sängyn miellyttävän tuntuman, kestävän rakenteen ja sinulle parhaan mahdollisen nukkumisergonomian. Alempi jousistokerros tuo keholle tarvittavan tuen ja päällimmäinen jousistokerros antaa miellyttävän pehmeyden sekä tarvittavan muodon kehon muotojen mukaisesti. Rungon sivureunoissa olevat reunavahvikkeet tuovat erillisesti vielä tukevuutta sängylle! Tämän lisäksi sängyn yleellisyyden kruunaa heftattu petauspatja, joka tuo sänkyyn ihanan pintapehmeyden. Kaikissa Freya Bedsin sängyissä on massiivipuurunko. Hotellisänkyjen kovuus on suosituin kovuus ja tunnetaso eli Fast, joka on toisiksi kovin. Tarvittaessa saadaan myös muut kovuudet.

Superior Hotel -vuode on ulkonäöllisesti ilmava ja kevyt, jonka korkeat jalat mahdollistavat tehokkaat säilytysratkaisut sängyn alle! Lopputuloksena on aivan mielettömän ihana sänky, jonka nukkumisergonomia on hiottu usean lääkärin, fysioterapeutin ja nukkumisen ammattilaisten kanssa. Tämä timantti on hiottu levolliseen nukkumiseen, joka lievittää kipua vartalosta ja mielestä ja antaa sinun rentoutua. Sängyillä 25 vuoden takuu.

Väri: Harmaa
Jalat: Tammi 19 cm
Korkeus: 57 cm

Tarjous sisältää: 2kpl 90 x 200 cm runko-osuudet, 180 x 200 cm petauspatjan, jalat ja kotiin kuljetuksen Manner-Suomeen.

Nyt voit hankkia todelliset hotelliyöunet kotiisi hyödyntämällä tämän mahdollisuuden.
Mutta toimi nyt, sillä tuotteita on rajoitettu erä ja tarjous on voimassa vain nyt ja niin kauan kuin sänkyjä riittää.

Älä enää mieti vaan toimi nyt!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

896 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.2.2021 15:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.