Kuvaus

ERGO KANTOREPPU + VAUVATUKI + LISÄREPPU + VYÖLAUKKU + MaM -KANTOSUOJA

Kaikenkattava paketti lapsen kantamiseen. Kantoreppu on ollut välttämätön hankinta perheessämme. Se mahdollisti mm. puuhailun lapsi sylissä hänen nukkuessaan, kulkemisen ilman rattaita ja matkan jatkumisen vaivatta kotiin saakka sen jälkeen kun lapsi ei halunnut olla rattaissa. Hankittu 2006, ollut 3 lapsella. Osat yksittäin ostettuna uusien hinta oli n. 270e.

Väri on aikanaan valittu sellaiseksi josta eivät tahrat helpolla näy. Kangas kestävää laatua, vetoketjut edelleen moitteettomat.

Osat:

- Kantoreppu. Tukeva lannevyö ja pehmustetut olkahihnat. Nopea laittaa: vain kaksi solkea. Selkää tukevassa osassa iso vetoketjutasku. Vauvan päätä tukemaan ja aurinko-/näkösuojaksi säädettävä huppu. Sopii vauvoille ilman vauvatukea n. 3,5kk iästä eteenpäin, tarvittaessa usean vuoden ikään saakka, isommalla myös selkäpuolella kantaminen onnistuu.

- Vauvatuki (infant insert). Kantoreppu on ostettu ennen kuin Ergo-reppuihin tuli integroitu vauvatuki. Tuen kanssa reppu sopii vastasyntyneestä lähtien. Tuki ollut vähäisellä käytöllä 2 lapsen kanssa.  

- Vyölaukku. Erillinen vyölaukku, joka kiinnitetään kantorepun lannehihnaan, itsellä oli aina siinä kiinni. Lisätilaa varavaipoille, tuteille, puhelimelle ym. Vyölaukussa on kantohihna, jonka voi ottaa esiin, jos sitä käyttää yksinään.

- Lisäreppu. Repun saa kiinni kantoreppuun muutamalla soljella, tai sitä voi kantaa erikseen selässä. Varsinaisen ison taskun lisäksi kaksi tarralla suljettavaa etutaskua, ja vetoketjullinen sivutasku, josta on helppo löytää vaippa tai muu tavara. Kuvassa näkyy kantosuojaa lukuun ottamatta kaikki osat toisiinsa kiinnitettyinä 4kk ikäisen lapsen kanssa (musta selkäreppu ei kuulu settiin).

- Kantosuoja (MaMidea). Sopii kaiken merkkisiin kantoreppuihin. Suojaa lasta kylmältä, eikä lapsi välttämättä tarvitse erillisiä ulkovaatteita. Toinen hihna osui aikanaan polkupyörän ketjurasvaan, mistä syystä siinä on useista tahranpoistoyrityksistä huolimatta edelleen mustia jälkiä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 10 h 31 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

88 € Sulkeutuu 9 vrk 10 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.