Kuvaus

Erica Spindler: Aika kuolla

  • Harlequin bestseller pokkari 2005; 383 sivua
  • Pientä kulumaa kannessa, muuten ok kuntoinen kirja
  • HINTA: 1 euro + toimituskulut kirjeenä 4 euroa = 5 euroa TAI seurattavana pikkupakettina kotiin postilaatikkoon 6 euroa = 7 euroa (Suosittelen pakettivaihtoehtoa, koska en voi vastata postin mahd. hukkaamista kirjeistä. Postikuluja voi säästää esim. ostamalla 7 euron paketin ja siihen saa sitten aika monta saman myyjän kirjaa. Katso esim. jännitys - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Teini-ikäisenä Jane Killian vältti hiuksenhienosti kuoleman; hän oli uimassa, kun perämoottorivene ajoi hänen päälleen. Veneen kuljettaja pakeni paikalta. Nyt Janella on kaikki syy olla onnellinen. Lukuisat korjausleikkaukset ovat palauttaneet hänen kauniit kasvonsa, hän on arvostettu taiteilija ja hän odottaa lasta puolisonsa plastiikkakirurgi Ian Westbrookin kanssa.
Sitten onni järkkyy. Kaupungista löydetään raa'asti murhattu nainen, jolla on yhteyksiä Ianiin. Ianista tulee poliisin pääepäilty. Järkyttynyt Jane tekee kaikkensa saadakseen todistettua miehensä syyttömyyden. Sitten painajainen palaa, Jane saa nimettömän viestin, jossa lukee: ”Tein sen tahallani. Halusin kuulla huutosi.”
Vaanija kiduttaa häntä tarkoituksellisesti ja täsmäiskuin. Vaanija tietää hänestä kaiken, tuntee jopa hänen pelkonsa ja ruokkii niitä – käyttää niitä hyväkseen, jotta viimein saisi nähdä... Janen kuolevan.

hakusanat jännitys murha vainoojat viihedkirjallisuus romantiikka sarjamurhaajat jännärit vaanija stalkeri

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 13 h 2 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 33 vrk 13 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.